Meditasjonssamling i Oslo


Invitasjon til meditasjonssamling.

Unitarforbundet har gleden av å invitere deg til meditasjonssamling i Oslo én gang i måneden fra november til april neste år. Vi møtes følgende dager:

torsdag 26. nov. 2009
torsdag 17. des. 2009
torsdag 21. jan. 2010
torsdag 25. feb. 2010
torsdag 25. mars 2010
torsdag 22. april 2010

Meditasjonen starter kl. 19.00 og vil normalt vare én times tid. Deretter sosialt samvær og te/kaffe og noe å bite i for dem som ønsker.

Sted: Esperanto-forbundets lokaler i Olaf Schous vei 18, 0572 Oslo. Det er straks sør for Sinsenkrysset. Kartbeskrivelse finner du her http://www.esperanto.no/oslo/vojklarigo.shtml Bilder av lokalet kan du se her http://www.esperanto.no/oslo/

Det er ikke nødvendig med erfaring med meditasjon for å delta i samlingene. Under meditasjonssamlingene gis det innføring i kristen-buddhistisk inspirert meditasjonsteknikk.

Samkjøring fra Askim via Ski til Oslo kan ordnes. Gi beskjed hvis du ønsker å sitte på med noen som skal innover på samlingen.

Hvis noen fra Grenland har lyst å være med kan de ta kontakt med Kjell Morten Bråten 920 69 689 og vi kan se om vi kan finne en felles dato og dra sammen innover.

Hvis du ikke allerede har meldt din interesse for meditasjonssamlingene, vil det av praktiske grunne være fint om du sier ifra om du blir med.

Kontakt: Knut Heidelberg pastor@unitarforbundet.org

Velkommen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s