Michael Jackson 1958 – 2009 «This is it!»


michael-jackson

Nå er du på et bedre sted Michael Jackson… Heal the world!

Takk for musikken og alle minnene du har skapt for så mange med sangen din. Du var og ER den største.

5. mars 2009 annonserte Sony Music og Michael Jackson at han skulle avholde 50 farvelkonserter i Londons O2-arena i juli 2009. Konsertserien fikk tittelen «This is it!».

King of Pop er nå død.

jackson(4)michael-jacksonR.I.P

HVIL I FRED

2 Svar til “Michael Jackson 1958 – 2009 «This is it!»

 1. Michael Jackson døde i kveld

  Friday, 26 June 2009

  Michael Jackson døde plutselig i kveld norsk tid etter et hardt hjerteinfarkt. Den største musikeren verden noensinne har sett og sannsynligvis noen gang kommer til å se, har gått bort.

  MJOAI og den Norske fanskare sender våre dypeste tanker og kondolanse til Jackson familien.

  Michael Jackson ble 50 år og hans karriere og hans betydning for ikke bare musikken men for raseskille rundt om i verden kan ikke beskrives med ord. På en slik dag som denne er det viktig å reflektere tilbake på hva han har gjort.

  Han har den lengste musikkvideoen, den dyreste musikkvideo, største publikum til å se en musikkvideo, han revolusjonerte musikkbransen i 1983 med Thriller, han har den største kontrakten i musikkens historie, flest musikkrpriser en noen annen, største turneen noensinne, mestselgende artist noensinne med 750 millioner solgte album, mestselgende album noensinne Thriller 106 millioner, sterk medvirker til å bryte ned raskeskille i verden, artisten som har støttet flest veldedighetorganisasjoner 72 stk(thesilencedtruth.com).

  Dette er noe av det Michael Jackson har gjort. Men personen var så mye mer en det. Michael Jackson var en ydmyk, hyggelig og sjenerøs mann. Han var også den mest missforståtte mannen på denne kloden. Michael Jackson bør være et eksempel for andre. Han var en person som gav ubetinget kjærlighet til verden, og ba hele verden være med han å «Heal The World». Om han skulle bli husket for noe måtte det være for å være sjenerøs, åpenhjertig, kjærlig og større en livet. Han bør være et eksempel på at det er ikke det materiale som teller her i verden, men heller opplevelsene du gjør med venner og med din familie. Michael Jackson var verdens mest misforståtte person, mange ville ikke forstå, noen prøvde, mens noen nå finner ut hvem Michael egentlig var.

  Michael Jackson var og vil for alltid være uskyldig i anklagene mot han, han vil for alltid være en sann hunamitær, la den stille sanheten om Michael Jackson komme ut, vis han den respekten.

  Michael Joseph Jackson hvil i fred, må du endelig få fred og aldri igjen føle deg alene.

  MJOAI

  Minnestund:
  Alle fans som kan, møt opp på younstorget i Oslo Lørdag klokken 15.00, vi skal hedre kongen av musikk, spille musikk, mimre og minnes vårt store idol.

  Møt opp.

  Michael Jacksons fanklubb i Norge
  http://www.mjoai.com/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s