Krf må gjøre det som er rett: Feks skvise ut folk som ikke passer inn!


Gruppeleder for Kristelig Folkeparti i Sarpsborg bystyre, Ole Henrik Grønn sto tidligere i sommer frem som homofil. Det er ikke problem for Krf sies det – enn så lenge han er singel. Og singel bør han også forbli, hvis han vil fortsette å være leder for folkepartiet som hevder seg som kristent.

I stedet for å ta opp aktuelle saker så er det nok viktigere for Krf å ta opp sine vervede medlemmer og hva de gjør under dynen natterstid. Denne uken hadde styret og bystyregruppa i Sarpsborg KrF et møte der medieomtalen av Grønns legning og hans opptreden i homopolitiske saker var hovedtema.

Krf-lederen i Sarpsborg Inger Marit Sverresen – som nok har sitt privatliv i orden, gir nesten et uttrykk for å være storsinnet når Grønn får lov å fortsette for Krf.

– Ole Henrik Grønn lever alene. Da er det ikke noe problem at han har det vervet, selv om han har stått fram som homofil, sier Sverresen. Krf har bibelen som grunnlag for sin politikk og da må partiet gjøre det som er rett, hevder Sverresen videre.

Nå er jeg ikke videre sjokkert over at Sverresen svarer det hun svarer. Jeg forventer jo ikke noe overveldende nestekjærlighet fra en dette «folkepartiet» som hevder seg kristent. Verre synes jeg det er om Grønn velger å fortsette vervene sine for dette partiet, eller være medlem der overhode..

Det kan da umulig være veldig givende at sine partifeller letter på dynene hjemme for så å skvise deg ut når de ser det ligger en annen mann der!

les mer i SA.no

Reklamer

26 Svar til “Krf må gjøre det som er rett: Feks skvise ut folk som ikke passer inn!

 1. Merkeleg at desse vrangførestellingane om Bibelen og homofili lìver vidare. Det står jo kje eitt ord om homofili i heile boka. Eg kan kje skjøne anna enn at mange kristne med usunn gudsfrykt tykkjer det er skikkeleg ekkelt å tenkje seg kukar og fitter i lag. Kvifor nokon vil omgåast folk som ser ut til å ikkje tenkje på anna, forstår ikkje eg.

 2. Det er nok heller Inger Marit Sverresen som skulle blitt sparket ut av KrF, med tanke på at hun tror at partiet er direkte «bygget på Bibelen». Det er simpelthen en enorm misforståelse. Partiet er bygd på grunnverdier som har basis i Bibelen.

  Skal man gå til partier som «bygger på Bibelen», må man gå til Kristent SamlingsParti. Men også de tolker som de vil. F.eks tar de for gitt at Jesus synes det er greit at de bruker Bibelen politisk(!), på tross av at Jesus sier at hans rike ikke er av denne verden, når et par av disiplene hans ville gjøre politiske aksjoner. Han nevner heller ikke noe om politikk (bortsett fra når han sier at kristne skal underordne seg myndighetene og betale sin skatt).

 3. Jeg vil rette litt på deg sorry. det e rikke abre et pørsmål om hva man gjør under dynen på kveldstid, men hvem man elsker. De man gjør det med under dynen på kveldstid trenger ikke akkurat å være dem man elsker.

 4. Per Esben: Bra sagt!

  Tankekorset: Så enorm er vel ikke misforståelsen til Sverresen. Bibelen er jo flittig brukt i Krf, det tror jeg er allmenn oppfatning av partiet. Bibel og politikk godt blandet – dog godt utplukket hva som i bibelen gjelder eller ikke… Men jeg er enig. Spark ut Sverresen og spark ut alle lignende henne i krf.. det blir mange…

  Trond: Bra observert og takk for påminnelsen Trond. Du har rett..

 5. SA.NO: «Grønn føler seg tråkket på»

  Derfor har han meldt seg ut av KrF.

  http://www.sa.no/lokale_nyheter/article3728110.ece

  Min kommentar: Gratulerer Ole Henrik! Du kan gjøre en enda bedre jobb i et mer folkelig parti enn KrF. Etter hva jeg har skjønt har du gjort en fantastisk jobb særlig innenfor eldreomsorgen. Regner med at du blir omfavnet av hvilket som helst annet parti – dog selvfølgelig ikke FrP – som faktisk er hakket verre enn krf.

  Jeg kjenner jeg blir så sint og skuffet over folk og hvordan de behandler andre. Samtidig er det jo så åpenbart at jeg håper velgere ser hvordan partiene skviser ut mennesker og forskjellsbehandler og hvordan det skal bli om noen av disse partiene får makt i Norge.

 6. Jeg vet Ivar. Latterlig og patetisk og selvforherligende. Og ondt. Jævlig ondt. Jeg håper bare en dag at folk forstår hva slags menneske Bjørn Olav Hansen EGENTLIG er. Og nå – etter å ha slettet masse meldinger skal han sikkert opplyse sine lesere hvor forfulgt han er. Kjenner jeg han rett får han vel stadig nye trussel og hattelefoner fra meg. Han er jo forfulgt stakkarn. Alle er jo slemme mot Bjørn Olav Hansen – han med den hvite kappen – innskrevet i livets bok eller hva det heter i denne helvetes himmel de skal til.

  Jeg kan ikke annet enn å advare folk mot dette menneske. Eller skal jeg heller si: Finn det ut selv. Han er ond!

 7. Jeg nevner navnet hans og er så sint fordi dette krapylet tillater anonyme å skrive på sin blogg at jeg er en løgner og med mitt fulle navn.
  Og dette gjøres av mannen som ikke kan tillate anonyme henvendelser på bloggen – da selvfølgelig så lenge de ikke er enig med han.
  De som viser hat til meg og kan sverte mitt navn, får selvfølgelig gjøre det.

  -alle mine innlegg blir slettet – uten mulighet til forsvar.
  Det skjer på simplest mulig måte – godt støttet av andre såkallte kristne så som plageåndene som smugleser og kommer med satans gode kritikker av bloggen her; Birgir og Geir Rune

 8. Det morsomste er at han har avlagt løfte innfor Gud at han ikke skal lese dette.

  heisann, hansen! Tittei!

 9. Bjørn Olav Hansen er en stor løgner. Han burde ikke ta ordet forfølgelse i sin munn – ei heller snakke om kjærlighet eller løfter. I hans verden gjelder bare hat til mennesker som ikke er som han, helvete, synder og satan.

 10. Inger Marit Sverresen og Bjørn Hansen burde slå seg sammen. De er fantastisk gode på å skvise ut folk som ikke passer dem og som ikke er som dem selv.

 11. Hei, Kjellemann.

  Sorry at jeg plager deg med denne korrespondansen off topic, men jeg er redd den vil bli strøket:

  Anonym sa…
  Etter alle dine ondsinnede og manipulerende løgner er det slik at jeg overhodet ikke har noen respekt for deg, hansen. Ikke fortell meg hva jeg skal gjøre og ikke gjøre.

  5:58 PM

  Bjørn Olav sa…
  Jeg lar den siste kommentaren stå, så får de som leser den velge hvem de vil tro på.

  Men du er altså utstengt fra denne bloggen. Puntum. Din sjikane, som du holder på med på en annen blogg, får du bare fortsette med der.

  Jeg legger merke til at du er moderator for et nettsted for en kristen avis (!). Med den språkbruken og de sjikanøse meldingene du skriver om andre skulle man ikke tro det var mulig. Men som moderator vet du at det finnes regler for å skrive innlegg. Dem har du brudt for denne bloggens vedkommende, derfor er du også utstengt fra å kommentere her.

  6:07 PM

  Bjørn Olav sa…
  Ellers er det interessant å se at du dukker opp hver eneste gang jeg skriver om noe som har med moral eller umoral å gjøre.

  6:13 PM

  Anonym sa…
  Beklager, hansen. Du får nok sjekke fakta grundigere. I den grad fakta noen gang har interessert deg.

  Jeg er ikke moderator for noe som helst.

  Jeg husker første gang du løy om meg, hansen. På gamle baptist-debatt fant du et gammelt sitat og brukte det mot meg. Tilsynelatende tok du meg i en selvmotsigelse. Det var flaut, helt til jeg oppdaget at du hadde trikset med sitatet og strøket ett ord som snudde meningsinnholdet helt rundt.

  Siden den gangen har jeg forstått at du har en moralsk brist i forhold til sannhet, ærlighet og etterrettelighet.

  Noe du har bekreftet gang etter gang, for eksempel ved å stryke innlegg for så å gjengi innholdet sterkt forvrengt – i din favør.

  Derfor blir den påtatte fromheten din bare pinlig.

  Så hva mener du at jeg skal respektere?

  6:13 PM

 12. På bloggen her kan folk få si det de vil. Er det noen som kan avsløre denne Bjørn Olav Hansen i løgnene hans så er de mer enn velkommen.

 13. Hehe. Det viste seg at bakgrunnen for hansens ide om at jeg skal være moderator for VLs debattforum, er at han så signaturen min i et felt for siste kommentarer til meldinger fra moderator.

  Men han skjønte det ikke.

  Likevel fyrer han løs, skråsikker og dømmende.

  Men nå, når han har skjønt at han dreit seg ut, sørget han for å viske ut alle spor. Tenk om noen av beundrerne hans fikk se at han kan ta feil og faktisk misforstå det han leser?

  Det kunne jo svekke posisjonen.

  Heisann, hansen!

 14. Her er eksempel på en god kristen omtale av meg (og Ivar) på Bjørn Olav Hansen sin blogg:

  «De er så frekke at selv djevelen må ha vanskelig å forstå at det finnes slik frekkhet.»

  Godt sagt med hjertelig hilsen fra Birgir (selvfølgelig også ikledd den hvite kappen)

  Enda påstår de at det ikke er hat som driver dem… Jævla løgnere!

 15. Ja når de setter til og med djevelen foran oss så vet jeg neimen ikke hva slags hat dem kan ha til oss Ivar. For man må vel anta at djevelen er det verste de vet. Men vi er altså verre. Fin attest å få..

 16. Nei, jeg tror ikke djevelen er det verste disse folka vet. Djevelen er bare et verktøy i verktøyskrinet. Det verste de vet, er at de ikke har den makten over mennesker som de ønsker seg.

 17. Ellers humrer jeg litt over at Birgir og Bjørn Olav gjentatte ganger påpeker at de kraftige reaksjonene og protestene er en indikasjon på at de har truffet spikeren på hodet.

  Og hvis det er sant, er det gøyalt å tenke på hvilke kraftige reaksjoner Birgir og Geir Rune kom med da jeg skrev om voldelige trekk i kristen fundamentalisme.

  Når jeg bruker deres egen logikk, blir det slik at protestene beviser at jeg hadde rett.

  Og det hadde jeg.

 18. Jeg selv legger merke til at Hansen aldri tar opp løgn som synd. Nå har han vel snart vært innom de fleste synder. Er det kanskje vanskelig å skrive om – løgn? :))

 19. Kanske ni har champagne i ert kylskåp för att ni kan dricka till stor seger – sexköpslag. Nästa år kommer ni hindra kanske även en miljon heterosamlag i Norge. En stor seger till lesbiska kvinnor.

  Men kanske det är inte klokt att sabotera en miljon heterosamlag?

  Ni är vana vid att när en företräder som feminist, som radikalfeminist, de flesta människor förstår inte att ni är lesbiska. Det beror på att ingen heterosexuell har varit intresserad på riktigt vad de radikala, lesbiska feminister har att säga. Men nu, när ni hindrar en miljon heterosamlag, blir de heterosexuella intresserad om vad för ett folk de radikala=lesbika feminister är.

  När jag säger att det är de lesbiska kvinnor som är bakom sexköpslaget det är inte fråga om någon konspirationsteori, det kan inte vara någon ”konspiration”, eftersom alltid någon avslöjar ”konspirationer”, och skriver om det till internet. Som Madde Elgemyr. De flesta heteromän har fått sin uppfattning av de lesbiska från porrfilmer och tror att de lesbiska kvinnorna är sexliberaler, och har ingen aning att de lesbiska kvinnorna är de mest sexualkonservativa gruppen i vårt samhälle och de bästa bundsförvanter med de religiösa konservativa i deras kamp mot friare heterosexualitet. Allt är väl dokumenterat i internet.

  Nu när de radikala feministerna har lyckats i sin projekt för att förbjuda sexköp, betyder det på andra ord att de homosexuella har lyckats att förhindra omkring en miljon heterosamlag årligen i Norge. Det kan ha den konsekvensen att de heterosexuella mäns attityder mot de homosexuella försämras eller även blir fientliga. Tills vidare har inställning mot de homosexuella varit positivt om man jämför det till många andra länder. I andra länder det är även farligt att vara homosexuell: det är vanligt att man spottar de homosexuella i ansikte på gator, ropar hotelser, och ibland slår med slagträ. Våld mot de homosexuella är allmänt i andra länder. Och polisen i dessa länder kan berätta, att våldsdåd mot de homosexuella brukar var de mest brutala av alla våldsdåd polisen träffar i sitt arbete. I Mexico och i Brasilien mördas över 100 gltb-människor årligen. Det kan hända att efter sexköpslag träder i kraft de allmänna attityder börjar likna attityder i dessa länder. Heteromän tycker inte om att någon hindrar deras sex, och speciellt arg blir de när en grupp homosexuella kvinnor systematisk saboterar deras sexliv. Och när de lesbiska kvinnor har tagit som sin politiska uppgift att kriminalsera sexhandeln och pornografin, har de också bundit sig till att nå detta mål genom att sprida missinformation, dvs. att ljuga. En heterosexuell man tycker inte att några lesbiska sprider falska uppgifter av hans sexuella beteende. Inte alls. Det är dessutom inte så klokt att sprida påståenden att se heterosexuella sexköpare är pedofiler, njuter av våldtäckt och sprider AIDS när samtidigt hälften av prepubertetiska pedofiloffer är pojkar, även 30 % av lesbiska kvinnor har i sitt liv blivit våldtagen av EN ANNAN KVINNA, och när 4 – 5 % av alla homosexuella män är HIV-positiva (även om det alltid har varit en heterobulvan som hade fått uppgiften att skräcka människor med AIDS).
  I pressen och i media det har varit en regel att inte skriva eller avslöja att de radikala feministerna är alla lesbiska feminister. Det är feltolkning att tro att de beror på att press och media vill på så sätt främja feminismens sak genom att vara tyst om saken. Men det egentliga motivet är att pressen och median försöker skydda de homosexuella av repressalier. De vill förhindra att den irritation som radikala feministernas attack mot heterosexualitet inte skulle väcka hat mot de homosexuella. De skyddar inte feminismen utan de skyddar de homosexuella. Men internet skyddar ingen.

  Jag har använt gatuvåld mot de homosexuella som exempel hur homosexuellas ställning kan försämras om de lesbiska kvinnorna fortsätter sitt korståg mot heterosexuella människors sätt att lösa sina sexuella behov. Därför att den homofientlighet som orsakar skada till de homosexuellas liv kommer främst från människor som lever i närheten av homosexuella. De är människor på gräsrotsnivån som gör livet av de homosexuella svårt, grannar, arbetskamrater, folk på gator. De heterosexuella som blir rasande för de lesbiska kvinnors aktiviteter för att hindra en miljon heterosamlag i år, försöker inte stifta nya lagar för att förbjuda homosexualitet, de visar sitt missnöje direkt i sin omgivning. Detta ger nya möjligheter till homofobin att växa och samhället blir som helhet mer homofientligt.
  Sexköpslag har den nackdelen att en gång den har stiftat politiker har stora svårigheter att annullera lagen. Det kommer att stå i kraft nästa 10 -20 år. Kanske många av er lesbiska feminister har önskat att sexköpslag skulle väcka ett sexkrig mellan män och kvinnor, en stor konfrontation som i slut skulle leda till lesbiskhetens ändliga frigörelse. Men det kommer inte att hända. Det blir ett sexkrig mellan heteromän mot lesbiska kvinnor. Bli färdiga till ett långt krig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s