Kristne avisers svertekampanjer?


Les denne artikkelen i Dagen/Magazinet i dag: «100 ganger mer utsatt»

Hvis andelen hiv-positive blant homoseksuelle menn i Norge hadde vært representativt for hele landet, ville mer enn 90.000 nordmenn hatt sykdommen.

skrevet av Øyvind Kleiveland

Denne uken går homofesten «Skeive dager» og paraden «Oslo Mardi Gras» av stabelen i Oslo. Homoseksuelle menn og kvinner fra fjern og nær kommer til hovedstaden og utsetter seg kanskje for fare for hiv-smitte i løpet av festivalen. Homoseksuelle forkjempere ønsker å fremstille mannlig homoseksualitet som normalt, og veldig likt heteroseksualitet. Dette stemmer ikke med statistikken, for denne viser at homoseksuelle menn i vestlige land har minst 70 ganger større sjanse for å få hiv enn heteroseksuelle menn.

Jeg vil gjerne vite fra leserne av bloggen, hva dere synes om denne artikkelen og en slik omtale av homofile og ikke minst omtale av Hiv og AIDS som kanskje er en av de største utfordringene en hel verden står ovenfor.

 Artikkelen er illustrert med følgende bilde:

 scanpix foto

Reklamer

3 Svar til “Kristne avisers svertekampanjer?

 1. Uffda.

  DagenMagazinet er manipulerende uredelig.

  Eller kristelig, som det også heter.

  Det er klart man kan sammenlikne, men da får man finne sammenliknbare størrelser.

  Promiskuøs homosex i klubber, på festivaler og den slags, får man sammenlikne med promiskuøs heterosex på Ibiza, Kos, Aya Napa eller for den saks skyld: russefestene på Sognsvann.

  Heterofil promiskuitet er sågar organisert av den alminnelige charterbransjen. Star Tour, Ving og Apollo tjener fett på å sende norske 19-åringer ut i livsfarlige orgier av sex, fyll, vold og dop.

  De samme selskapene flyr kristne barnefamilier til Gran Canaria. Jeg forstår ikke hvordan kristne barnefamilier kan ha samvittighet til å kjøpe tjenester av disse selskapene hvis de mener alvor med «bibeltroskapen» sin.

  Så får vi sammenlikne monogame heterofile forhold og ekteskap med monogame homofile forhold og ekteskap.

  Det mest effektive virkemiddelet mot utsvevende og smittefarlig homosex, må da være å få flest mulig av homsene til å gifte seg; jeg kan ikke skjønne annet. Sørg for at samfunnets samlivsnormer og -institusjoner også inkluderer dem, med full åpenhet og aksept.

  Det er jo stigmatiseringen og utstøtelsen som skaper subkulturer og undergrunnsbevegelser.

  Er DagenMagazinet villig til å ta sin del av ansvaret for at unge mennesker blir HIV-smittet? Neppe, men på den ytterste dag håper og tror jeg Gud vil åpne deres øyne og holde dem ansvarlige.

  Amen

 2. Hei.

  Det er rett og slett skammelig å nøre opp under fordommer mot HIV. HIV er en virusinfeksjon og den rammer blindt (kjønn, legning, alder). Det lever flere mennesker rundt oss med denne sykdommen enn hva vi aner. De som er infiserte er som oss ikke-infiserte, de går på skole, de jobber, de har familier.

  Her ligger for øvrig SSBs HIV-statistikk:

  http://www.ssb.no/aarbok/2007/tab/tab-129.html

  Det er flere heterofile enn homofile som allerede er og blir smittet av HIV uten at HIV dermed blir gjort til et argument mot heterofili.

  Å gjøre HIV til et argument mot homofili er bare helt borti svartnatta, det eneste HIV er et argument for er bruk av kondomer og rene sprøyter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s