Løgneren, pastor og bibellærer Bjørn O. Hansen


Et sted må en grense gå for hva man skal finne seg i fra kristne fundamentalister.

Jeg skal gjerne ta kritikk for at det er min egen skyld at jeg utsetter meg for disse menneskene i og med at jeg har deltatt på bloggene deres. I de siste måneder har jeg holdt meg vekke fra dem også.

Men kristenfundamentalistene smugleser også denne bloggen. Det ser jeg på søkeord osv. Noen deltar her også og de får lov å uttrykke det de vil si. At jeg er Satanisk, at bloggen er satanisk og at mitt liv er og blir avskyelig fordi jeg er homofil. Det må de gjerne mene og jeg forsøker å svare til mitt forsvar så godt jeg kan.

Det er tydelig at denne ekteskapsloven har skapt utrolig mye harme i kristne kretser og særlig da i de kristenfundamentalistiske. Det er liksom ikke måte på hva slags metoder som brukes for å sverte homofili og derav også homofile. Vi har sett at det sendes hatbrev og trusselbrev til noen og enhver. Men enda er det ingen som har stått frem og sagt det er dem. Ifølge kristenfundamentalistene er det stygt å gjøre sånnt. Allikevel kommer det trusselbrev med grove innhold om død og fordervelse.

Selv er jeg så drittlei alt dette homosnakket! Det eneste jeg vil er å få leve i fred. Jeg tror alle homofile vil underskrive på det. Men man får jo ikke fred! Det går knapt en dag uten at avisene er fulle av homostoff og hva kristne tenker og mener om homofili. Er ikke snart det meste sagt??

Jeg er drittlei og jeg er sint.

Jeg skrev for noen dager siden et innlegg om at intense bønner ikke hjalp mot den nye ekteskapsloven. Bjørn O Hansen kaller det spotting.

«Jeg har lest kommentarer etter at Lagtinget i dag vedtok den såkalte kjønnsnøytrale «ekteskaps»-loven, hvor man håner og spotter Den levende Gud og disse enfoldige kristne som tror Hans ord. De håner oss fordi vi ikke fikk svaret på våre bønner slik vi hadde håpet på. De håner fordi Guds dom tilsynelatende uteblir. «

Det er ikke spotting å opplyse om at all bønn som er gjort i forkant av denne loven – slettes ikke hjalp. Det er en opplysning. Det hadde heller ikke vært spotting om jeg feks hadde påstått at det var Gud som ga sin velsignelse ved å lage en regnbue over operataket under ekteskapsfesten. Kristenfundamentalistene bruker stadig vekk været som en beskrivelse på at Gud er med dem – feks i protestmasjer mot homofili.

Jeg er utestengt fra bloggen til Bjørn O Hansen. Grunnen er ifølge han at jeg driver med sjikane og personangrep mot han som person. Jeg beskyldes for å mistro hans sykdom og han går langt i å antyde at jeg står bak anonyme telefonhenvendelser inneholdende sjikane. Han går også langt i å antyde at jeg står bak hatmail til han.

Dette er blank løgn!!

Han liker å fremstille meg på sin blogg som en som til stadighet sender meldinger inneholdene sjikane og personangrep som han ser seg nødt til å slette. Meldingene blir jo slettet så det er ingen av bloggens lesere som er tilhengere av Hansens blogg som får sett om dette stemmer. Men selvfølgelig tror de han på hans ord. Han er jo kristen og han er pastor. En kristen pastor lyver ikke. Men en homofil derimot!

Det er utrolig frustrerende å bli beskyldt for all verden man ikke har gjort og når man skal forsvare seg så blir man slettet. Jeg begynte derfor å ta kopier av meldingene jeg skrev inn til bloggen hans så mine lesere selv kunne se og avgjøre om det var personangrep og sjikane jeg kom med. Når Hansen fikk se at jeg gjorde dette ble unnskyldningen hans at jeg var utestengt. DERFOR ble alle meldinger slettet.

Et eksempel på dette er at når Hansen skrev om de anonyme telfonene hjem til seg, så lot han det skinne igjennom at det «kunne være meg». Han avkreftet det iallefall ikke. Når jeg skrev inn til bloggen og be han avkrefte dette så ble meldingene slettet. Ikke før jeg måtte «true» med å levere mobilen til politi så de fikk se om jeg hadde ringt noen nummer til Hansen, kom det en melding på bloggen at: Selvfølgelig var det ikke kjellemann som hadde ringt han anonymt.

I dag står det et nytt innlegg på hans blogg der han går langt i å antyde det samme. Han referer til et sinna innlegg jeg skrev i natt – tatt ut av sin sammenheng – og skriver etterpå

Det er ikke bare denne bloggen som utsettes for dette. (sjikane og personangrepinnlegg: min anm) Vi får det også via telefon. Jeg har ingen som helst mistanke om at det kommer fra de som bruker denne bloggen til det samme. Men det førte likevel til at jeg måtte skaffe nytt mobilnr som nå er hemmelig.

Hansen legger alltid tvilen sånn at hans lesere KAN tro at det er meg som står bak. Jeg synes dette er veldig uredelig og det grenser til løgner. Han lar også leserne tro at de mange slettede innlegg KAN komme fra meg. Som sagt jeg tror jeg har skrevet to – tre innlegg der de siste månedene. Han omtaler også at innlegg omtaler hans helse – og fortsatt kan folk tro det er meg som står bak. Jeg har omtalt hans helse en gang og det var en kommentar om at det var bra han var blitt frisk igjen slik at vi kunne diskutere homofili igjen. Dette fikk Hansen til å bli at jeg mente han ikke var syk.

Hansen er et utrolig hårsårt menneske. Jeg skrev i melding til han i natt at han som selv bruker styggord om homofile burde tåle mer selv. Jeg sa til han at han kunne aldri overlevd om han var homofil selv og hadde lest sine egne kommentarer om homofili. Så hårsår er han. Hansen omtaler homofili som avskyelig og perverst og han omtaler homofile som sexfikserte. Det må han gjerne gjøre – men da må han også tåle at folk sier han imot.

I sitt bloggoppslag i dag skriver han at jeg «planlegger» å skrive innlegg når jeg vet at han er borte og på natterstid. Hehe.. Hvordan i all verden skal jeg vite når Hansen er borte fra sin blogg???? Igjen satser han på at folk ikke tenker over dette. Igjen er det om å gjøre å sverte og la sine lesere tro at jeg er utspekulert djevel.

Hansen skriver at han har hatt ønsker om at bloggen skulle være «en plass for åpen samtale» der folk også kan skrive inn anonymt. Han nevner ikke at han krever at han må kjenne den anonyme først. Prøv å skriv inn der anonymt. Skriv først positivt om Hansen og du vil få det publisert garantert. Prøv så å skriv anonymt og vær uenig med han. Da vil han kreve at du står frem med navn ellers truer han med å slette innlegg. Noen ganger gjør han det også. Ja for det er ikke bare meg som blir slettet. Det er flere andre også. Men uansett så lar Hansen leserne tro at det er de samme om og om igjen.

Hva tillater så Hansen at andre kristne lesere av bloggen kan publisere. Jo feks folk må gjerne skrive at jeg jobber frivillig bare for å fremheve meg selv som «bedre enn andre». Folk må gjerne omtale min blogg for kjærlighetsløs, satanisk og sexfiksert. (!) Folk må gjerne kalle homofili for perverst og avskyelig. Det virker som det er helt greit å sjikanere og drive personangrep mot andre, bare ikke det går til Hansen selv.

Hansen skriver ofte om publiseringsregler som gjelder for hans blogg. Han skrev om publiseringsreglene lenge før de var synlige på bloggen. Hansen burde hatt egne publiseringsregler for de som er på hans side og egne for de som ikke er enig med han. For er du enig med han eller du er kristen (noen ganger holder ikke det forresten, for du må være god nok kristen og det er det Hansen som avgjør) Da får du publisert det meste og da må du gjerne være anonym. For Hansen kjenner de fra før må vite. Er du ikke kristen eller uenig med han og kommer med kritiske anmerkninger til noe han har skrevet jo da blir det straks verre. Er du ikke kristen som han selv så har du ikke uttalelsesrett. En som ikke tror på Gud kan ikke uttale seg om Gud, er Hansens mening. Hansen forstår ikke at selv om man ikke tror på hans Gud så kan man likevel klare å ha respekt for en tro. Selv har han ingen respekt for de som ikke tror. De havner selvfølgelig i helvete.

Jeg var lenge i tvil om jeg skulle skrive en egen blogginnlegg om Bjørn O Hansen. Men når han gjør det om blant andre meg så skjønner jeg ikke helt hvorfor jeg skal være omtenksom og forsøke være bedre enn han. Jeg driter forøvrig i hva Hansen mener om meg. Men når han går inn for å sverte meg og å lyve om meg DA reagerer jeg. Jeg overlater til dere hvem dere vil tro på. Men jeg vil ha retten til å forsvare meg. Jeg er IKKE et slikt fryktelig menneske som Hansen vil ha det til. Dog har jeg mange ganger poengtert at kristenfundamentalisme gjør folk verre enn de er. Fundamentalisme skaper nettopp ufred og hat. Jeg kjenner hatet til Hansen dypt og inderlig. Dette vil han jo selvfølgelig aldri innrømme. Det spiller ingen rolle for det er hva jeg føler som gjelder. Jeg føler meg hatet. Jeg har ingen grunn til å føle noe annet, alt han har løyet og sverte min person.

Til slutt vil jeg nevne dette innlegget jeg skrev til Hansens blogg i natt. Jeg var rett og slett full. Jeg hadde vært på avslutningsfest for Pit-festivalen. Jeg var full, sliten og oppgitt – og ikke minst sint. Jeg var så sint at tårene rant når jeg skrev innlegget til han. Det er ikke en unnskyldning at man er full og kanskje skriver ting litt verre enn det man kanskje eller ville gjort. I dag når jeg våknet så streifet tanken meg at jeg kanskje burde be om unnskyldning for det verste. Men så kom blogginnlegget fra han – og jeg ser at jeg trenger overhode ikke be om unnskyldning i det hele tatt. Jeg angrer ikke et ord. Forøvrig er selvfølgelig innlegget slettet og Hansen har bare gjengitt – selvfølgelig – det absolutt verste i blogginnlegget. Slik han pleier forøvrig.

Jeg vil karakterisere Hansen som et falskt, selvforherligende, løgnaktig menneske. Han vil hylles som en god bibeltro kristen. Jesuslik snakker han om. Jeg har spurt på bloggen her før hva det kan innebære. Jeg har forstått at Hansen overhode ikke ligner noen Jesus. Jesus elsket alle han. Hansen elsker bare de som elsker han.

 

 

26 Svar til “Løgneren, pastor og bibellærer Bjørn O. Hansen

 1. Kjære Kjellemann.

  Jeg er ikke en fast leser av Hansens blogg. Jeg leser den faktisk aldri – bortsett fra de gangene du henviser til den og pirrer nysgjerrigheten min.

  Nå har han innført moderering på bloggen sin. Vet du hva, det synes jeg i grunne var på tide. Jeg har hatt det hele tida selv, jeg. Ikke fordi jeg vil hindre at folk som er uenige med meg eller folk som mener at jeg er en løgner eller hykler skal få komme til orde, men rett og slett fordi det finnes utrolig mange troll og spæmmere der ute som bare sprer ugg og dævelskap eller barnepornolinker og annet snusk. Jeg ønsker ikke å gjøre bloggen min til en frisone for slike kasi.

  Men så var det sakens kjerne, da, at Hansen trekker fram deg som grunnen til at han må sette opp sperrer rundt kommentarfeltet sitt – jeg må nesten le! Noe så naivt! Hansen må ha usedvanlig snille lesere/respondenter når dine lettere kritiske tilbakemeldinger er det verste han kan hoste opp, i tillegg til at bloggen hans må ha vært velsignet oversett av spæmmere og nettroll så langt.

  Hansen tar redaktøransvaret på bloggen sin alvorlig. Det er greit. Det er fair. Man har ingen plikt til å publisere alt mulig. Men da burde han slutte å hinte om innholdet i de meldingene han sletter og som ingen andre får lese (enten de nå var skrevet i fylla eller ikke…!). Han har selv valgt å holde dem utenfor ordskiftet. Slik han bruker disse meldingene nå tilraner han seg makt til å manipulere andres utsagn og enten gjøre disse verre enn de er er eller å forstørre disse gjennom mer eller mindre subtil hinting og… ja, du skjønner.

  Jeg synes det er en skitten debatteknikk å «lekke» innholdet i slettede meldinger på den måten, jeg. Det burde han holde seg for god til. Han har ingen plikt til å publisere det du skriver, men velger han å slette det så burde han ikke komme trekkende med det bakveien.

  Ikke la dette gå altfor hardt inn på deg, Kjellemann. Du er en fin fyr, altfor fin til å la deg knekke av sånne småligheter som det Hansen hoster opp. Personlig synes jeg du er et flott forbilde og jeg leser bloggen din og ikke hans. Jeg vet ikke om det betyr noe for deg at jeg sier det, men jeg sier det nå likevel. Så står du selvsagt fritt til å slette kommentaren min hvis du vil. 😉

  Man tar på seg kollosalt store sko når man titulerer seg selv som «Jesuslik». Jesus elsker alle han, både BOH’er og Kjellemanner. Men jeg vet ikke om han leser blogger…

  Ellers tar jeg til meg det med at du er lei av homosnakk på kristne blogger og lover å skrive om andre ting resten av sommeren. :mrgreen:

 2. Takk skal du ha Harald.

  Det betyr mye for meg at du er den du er og at du leser bloggen min Harald. Og du vet også at jeg har respekt for det du skriver om homofili selv om vi ikke er enig om absolutt alt.

  Det er som jeg har sagt før forskjell på å hevde man sitter med fasiter og det å ha tanker om ting og rundt ting. Det har også noe å si hva slags ord man velger å bruke i beskrivelser. Jeg har hele tiden hatt forståelse for at folk kan synes homofili er rart og vanskelig å godta. Men det er langt fra det til å hetse, sverte og dømme og i særdeleshet dømme en hel menneskegruppe. Dessuten er løgn noe av det verste jeg vet. Og for meg gjør det ikke saken bedre at det kommer løgner fra mennesker som hevder seg bedre enn andre.

  Jeg skal nok ikke bestemme hva folk har lov å skrive om eller ikke. Alle skriver om det de vil. Det gjør jeg selv også. Men jeg tror jeg har mange med meg på at folk begynner å bli mektig lei dette homopratet nå. Det er så mye annet som er mer verdt å ta for seg mener jeg. Kjærlighet kan aldri bli galt. Jeg skulle ønske fokuset ble flyttet til andre ting – hatet som er i verden feks., fattigdom og nød, krig og terror.

  Jeg er glad jeg har deg Harald. Du er også en fin fyr. De er heldige i Røros 😉

 3. Takk, Kjellemann! Det var koselig sagt.

  Vi er heldigvis enige om det viktigste når det gjelder homofili, nemlig at kjærlighet mellom to voksne mennesker i en symmetrisk relasjon ikke er galt, selv om de to tilfeldigvis skulle være av samme kjønn. Ja, ikke bare at det ikke er galt, men at det er noe godt og riktig og vakkert, for ikke å si Gudgitt, over en slik kjærlighet. At vi velger litt ulike formuleringer eller vil dele oss littegranne når vi skal sette ord på hva vi mener om hva som er den beste stategien for legge til rette for barn i ulike typer forhold endrer ikke på denne grunnleggende samstemtheten. Heldigvis.

  Og ja, vi er helt enige om at det er så mye annet i verden som vi, både aktive kristne og andre, burde bruke tir og krefter på. Vonde ting, bent fram onde ting også. Kanskje vi skal ha det som et felles prosjekt framover, du og jeg, å sette fokus på nettopp disse tingene?

  Du er flink til å skrive, Kjellemann. Du skriver rett fra levra og på en slik måte at man formelig kan høre det store hjertet ditt banke, du er herlig ærlig og du har høy publiseringsfrekvens. Det er derfor jeg liker denne bloggen så godt.

  Stå på, Kjellemann! God sommer og lykke til med veivalgene du står foran.

 4. Jeg sluttet å la meg såre av slike tullinger for åresvis siden. De sensurerer fordi de ikke tør debatt. Å ta dem på fakta er så¨latterlig lett at man får følesena t man stjeler sjokelade fra småbarn.
  De leser bloggen din det kan du banne på, ilikhet med at de leser anti-konservtiv forum. Det at de ikke kommenterer viser bare at de er feige og mangler mot.

 5. Det var litt vrient å føre en saklig debatt der uten å bli sensurert – det må sies. Men, slapp av Kjellemann – om en gal mann sier du er gal, så er du mest sannsynlig normal. Det er noen ting her i livet man rett og slett skal smile litt overbærende til.

  Husk også at volumet på ytringen styres av den ytringen kommer fra. Om vettet var fraværende når innholdet i ytringen ble til, er det ofte fraværende når volumet skal justeres også.

 6. Jeg ser at fanklubben triller ut den ene støtteerklæringen etter den andre, med tilhørende dehumanisering av alle som tenker og tror annerledes enn dem. Vi er demoner, alle som en.

  Triste med godtroende folk som lar seg manipulere av maktmennesker.

 7. Har akkurat skrevet litt om mangel på kjærlighet….. i eget oppvekstmiljø…
  Jeg tror kanskje «outsiderne» oftest opplever etablerte miljøers angst … og derved får stygge erfaringer med såkalte «gode» miljøer.

 8. Jeg ser at Hansen blir oppfordret til å anmelde meg fordi jeg nevner navnet hans og fordi jeg kaller han en løgner. Han blir også oppfordret til å få wordpress til å stenge bloggen min. Da må jeg regne med at vedkommende er klar over at en slik artikkel som dette har Hansen selv skrevet om Ivar Kvistum. Jeg vil også anta at vedkommende vet at Hansen selv har outet mitt navn på sin blogg – mot min vilje.

  I bloggoppslaget til Hansen «Sjikane og personangrep fører til at moderering av innlegg innføres» kommer Hansen med påstander om meg som ikke er riktige. Han nevner meg ikke med navn men leserne hans vet tydelig at det er meg det siktes til allikevel. Noe vedkommende som anbefaler politianmeldelse har bevist når han viser til min blogg. Hansen har selv gitt mitt fulle navn på sin blogg til tross for at jeg har et nick. Nicket til Bjørn Hansen er Bjørn Hansen. Bjørn Hansen tillater selv sjikanerende meldinger og personangrep om meg. Blant annet har han tillatt meldinger som angriper at jeg jobber frivillig for barn og eldre «for å fremheve meg selv» – forøvrig det samme han anklager «noen» for å gjøre i forhold til omtale av hans egen sykdom.

  I forkant av denne artikkelen jeg har skrevet her ba jeg Hansen trekke tilbake løgnene om meg. Når han ikke vil gjøre det så ser jeg ikke noen grunn til at jeg skal gjøre unntak for Hansen. Jeg varslet han om at jeg ville «synke» ned på hans nivå og gjøre det samme som han hadde gjort mot Ivar Kvistum – altså skrive en artikkel om han. Dessuten har Hansen selv oppfordret meg å heller skrive om han på min egen blogg – og ikke skrive inn på hans blogg. Da gjør jeg det som jeg får beskjed om.

  Jeg har aldri drevet med personangrep eller sjikane mot Hansen. Jeg har dog angrepet meningene hans noe han selv gjør gang etter gang. Det er tross alt en diskusjonsblogg han har – ikke en fanside. Jeg har aldri drevet telefonterror eller kontaktet Hansen på telefon eller på mail. Jeg har alltid gitt uttrykk for hvem jeg er i kontakt med Hansen på hans blogg.
  Jeg har aldri omtalt sykdommen til Hansen annet enn at jeg en gang sa det var bra han var blitt frisk igjen.
  Jeg kan ikke bevise noe jeg aldri har sagt. Men er det slik at Hansen mener at jeg har sagt noe om hans sykdom så får han bevise det – eller holde kjeft. Han anklager andre for ryktespredning, men er overhode ikke noe bedre selv. Jeg er ikke den tyrannen som Hansen ynder å fremstille meg som. Alle som kjenner meg vet at jeg ikke er det. Uansett så får Hansen bevise sine påstander.

  Jeg har også varslet Hansen om at jeg vil levere min telefon og data til politiet hvis nødvendig – for å bevise en gang for alle at jeg ALDRI har kontaktet Hansen. ALDRI!

  Hansen får komme med beviser overfor politiet hvis han har beviser. Da er det helt greit at han anmelder meg. Kan han ikke bevise det så får jeg vurdere å anmelde Hansen selv for ryktespredning han ikke har beviser for.

  Dette er ingen trussel. Jeg legger ballen til Hansen. Han har mulighet til å be meg offentlig om unnskyldning for uriktige påstander. Dette tilbudet har han fått utallige ganger.

 9. Jeg har lyst til å legge til at Hansen ikke bare brukte navn da han skrev en helt bloggpost om min person. Han brukte bilde også. Bildet hadde han for øvrig stjålet.

  Spørsmålet til den som anbefaler anmeldelse i dette tilfellet må være: Burde jeg anmeldt Hansen?

 10. Jeg kommer aldri til å forstå disse menneskene Ivar.

  Alle må jo se at Hansen selv har skrevet innlegg om deg – allikevel så synes de det er grunn til å gå til anmeldelse fordi jeg skriver et innlegg om Hansen.
  Da må jeg jo forstå det slik at de synes det er greit at du anmelder Hansen også. Men skriver de det? Nei.

  Jeg har bevist at Hansen juger. Nå får han bevise om jeg juger. Kan han ikke bevise påstandene sine så får han ta tilbake påstandene.

 11. Dette handler om fundamentalisme, Kjellemann. Det innebærer at mennesket blir bedømt (og fordømt) på bakgrunn av religiøs tilhørighet.

  Det er bare de såkalt rettroende som innrømmes fullt menneskeverd. Vi andre skal jo brenne i helvete likevel.

  Et slikt menneskesyn gjør at man får en ganske stor moralsk blindsone. Man ser rett og slett ikke bjelken i sitt eget øye, men er patologisk opphengt i andres fliser.

  Jesus tok et grunnleggende oppgjør med dette.

 12. Min psykotiske x-mann var en notorisk løgner. (diagnose stillt av hans psykolog)

  Han sier til meg og alle andre at jeg slo han og var voldelig mot han, enda han vet – at jeg vet, at dette ikke er riktig.
  Jeg sier til han at dette må han gjerne fortelle alle i sin omgangskrets og kanskje er det noen som tror på han. Men han kan jo ikke sitte å si dette til meg. Vi vet jo begge at så ikke er tilfelle.

  Dette gjelder Bjørn Olav Hansen påstander også. Han VET at jeg aldri har tatt kontakt med han pr telefon eller mail. Han VET at jeg aldri har omtalt sykdommen hans negativt. Hansen må gjerne la folk tro på det. Men han kan ikke sitte å tro at jeg tror det. Jeg vet jo at jeg aldri har gjort det han anklager meg for. Derfor har jeg også sagt til Hansen i meldinger at for han som er kristen så vet iallefall Gud hva som er sant.

  Jeg vet at Hansen lyver og Hansen må vite det selv også. Nå sier han at han ikke vil gå til anmeldelse. Jeg synes han skal gjøre det. Hvis de hadde tid til å ta seg av slike saker så ville de funnet ut at jeg har rett. Hansen lyver – selv om han er pastor og bibellærer aldri så mye.

  Uansett er det såre enkelt. Hansen må legge frem beviser for påstandene sine. Han har vel beviser?

 13. Heisann Kjellemann! Skjønner fortvilelsen du skriver om her og jeg forstår samtidig Hansen. Dere lever på to vidt forskjellige planeter og jeg ser ikke at jeg kan ta hverken den ene eller den andres parti. Jeg leser begge deres blogger med stor iver og henter mye positivt ut i fra begge og jeg synes det er utrolig leit, og utrolig unødvendig at det skal behøve å være så dårlig stemmning og krangel mellom dere. Jeg har blitt provosert og såret på det groveste av ting folk har sagt og skrevet til meg, jeg har også klart å lire av meg noen usaklige ting sjøl, sagt i harnisk, men jeg tror allikevel at jeg ikke har greid å skaffe meg noen uvenner. Dette er et prinsipp og mål for meg, som vi alle egentlig burde ha. Inkludert Hansen også selvfølgelig.

  Som jeg skrev på hans blogg blir dette som å demonstrere mot vold med balltre, veldig mystisk. Vi som leser bibelen og har den som rettesnor, størst av alt er kjærligheten, bør prøve å FØLGE DEN i stedet for å klage på alle andre som ikke gjør det. Dette inkluderer FØRST meg sjøl foruten både Hansen, Kvistum, Kjellemann og alle andre krangelfanter her i verden. Jeg tenker først og fremst på de fantastiske orda fra mesteren sjøl:

  «Men jeg sier dere: Elsk deres fiender, velsign dem som forbanner dere, gjør godt mot dem som hater dere, og be for dem som forfølger dere, så dere kan være barn av deres Far i himmelen. For han lar sin sol gå opp over onde og gode og lar det regne over dem som gjør rett og dem som gjør urett.»

  Kan vi ikke heller konkurrere i hvem som kan VELSIGNE hverandre da i stedet for å krangle om hvem som til enhver tid har rett? Dere kommer uansett aldri til å bli ferdige, og uansett aldri til å bli enige! Dette er bortkasta energi! Det er verdt et forsøk folkens, jeg tror nemlig gode gaver stopper hat fortere enn aggresive angrep.

  Blessings fra Knut Anders

  PS, og foruten å si GI DEKK MÆ Å KRANGLE! Ville jeg samtidig si at jeg er veldig glad i dere alle sammen og har lært fantastisk mye av å følge med på det dere skriver. Du har vært veldig viktig for meg Kjellemann.

 14. Takk for at du deler fornuftige og fine meninger KuleKnut 😉 Jeg er så enig i det du skriver.

  Jeg er ikke så forferdelig menneske som det som fremtstilles inne hos Hansen – ikke bare av Hansen. Dessverre er det løgner som Hansen setter ut om meg og det liker jeg dårlig. Jeg vet at dette blir påstand mot påstand – rent bortsett fra det jeg har klart å bevise ved å kopiere meldinger her på bloggen. Jeg har hele tiden innrømmet at jeg sier gale ting. Jeg har også bedt om unnskyldning til Hansen her på min blogg. Men vet du Kuleknut? Jeg har aldri mottatt noen som helst slags unnskyldning tilbake. Aldri.

  Jeg tåler ganske mye jeg. Jeg er blitt ganske så hardhudet etter hvert. Det jeg ikke tåler er at folk lyver om meg og fremstiller meg som noe jeg ikke er eller gjør. Særdeles ikke ting som går på noe som kan skade mennesker. Jeg driver ikke med anonyme telefoner eller trusselbrev. Jeg gjør ikke narr av syke mennesker. Jeg har faktisk stor respekt for mennesker. MEN jeg opplever det veldig vanskelig å respektere fundamentalister – uansett om det er religiøs eller annen fundamentalisme – om det så fantes noe som het homofundamentalisme. Hansen må gjerne skrive om hva han vil for meg. Men når han skriver om min legning på en diskusjonsblogg så vil jeg gjerne forsvare meg. Hansen vil ikke lytte til en homofil. Jeg er dømt på forhånd. Han har slettet innlegg fra meg fra nesten første dag. Tro meg jeg driver ikke med sjikane eller personangrep. MEN ja jeg har vært så sint at jeg har grått over behandlingen og urettferdigheten og uredeligheten han har utført på denne bloggen. Når jeg er sint så har jeg sagt ifra – men Hansen er ganske så hårsår. Hadde Hansen vært åpen for at han
  k a n ha misforstått noe jeg har skrevet så skulle jeg ikke vært så bastant. Men jeg opplever at han skriver det han skriver om meg for å sverte og utsette meg for rykter. Jeg synes det er alvorlig – når en som kaller seg bibeltro og kristen bruker så stygge metoder som det han gjør. Og det verste av alt er at han sletter alt jeg forsøker å forklare meg med og forsvare meg med. Det er alltid hans ord som blir stående og hans tolkning. Og det rare er at tolkningen alltid er feil – alltid til hans beste og MOT meg.

  Hansen står fritt til å bevise det han anklager meg for. Det er det eneste jeg vil. Derfor sier jeg at han må bevise det eller så må han trekke tilbake det han anklager meg for. Jeg vil ikke ha på meg at jeg ringer rundt og sender anonyme hatmeldinger til folk. Jeg leverer gjerne mobil og telefon til hvem det er som kan bevise at jeg aldri har gjort noe slik. Jeg har aldri snakket stygt om hans sykdommen hans. Jeg kan ikke forstå at han kan misforstå en god bedring melding slik han gjør. Derfor tror jeg at han gjør det med vilje for å sverte. Men hvis Hansen kan vise en slik melding så er det ok. Da har Hansen rett om meg og jeg feil om han. Disse bevisene har jeg bedt om alt siden han begynte å anklage meg for sjikane og personangrep. Jeg har aldri fått det.

  Vet det blir mye om igjen det samme nå. Men jeg er fortvilet. Tror alle ville blitt det når det spres løgner – og for meg ganske alvorlig løgner. Det er ikke uten grunn jeg kaller bloggen min for Størst av alt er kjærligheten. Det er fordi jeg er glad i mennesker. Jeg har ofret meg for andre i alle år. Så kommer hansen med sine beskyldninger. Kanskje en bagatell for noen. Ikke for meg.

  Håper du forstår meg kuleknut.

 15. Hei. Har ikke lest alt som er skrevet, men ser at det er to leire som ikke kommer over ens. Alt det stygge som er sagt om Bjørn Olav Hansen er – stygt, og usakelig. Det er ikke slik en snakker til hverandre i diskusjoner.

  Bibelen er den kilden alle forhold som gjelder menneskene kan hentes fra. Det er selvsagt at en må tro at den er sann og at den er skrevet via mennesker under inspirasjon eller på ordre fra Gud. Og det er her problemet oppstår. Det er fånyttes å diskutere et tema som står i en bok om en ikke tror at boken er skrevet av den som har forfattet den.

  Hansen og andre troende, tror på Bibelen, ikke bare fordi de tror at Gud har skrevet den, men fordi det som står der gir fantastisk mening, det henger sammen, enda den er skrevet ned over ca 1500 år og av mange forfattere og den omfatter 6000 års menneskehistorie, til og med om framtidige hendelser. Vi ser at det står en arkitekt bak som har fullt oversyn uavhengig av tid og rom.

  En som tror har beskjed om å spre det gode budskapet om at Gud elsker alle mennesker og vil at de skal få leve evig med ham. Derfor er de så «plagsomme» for dem som ikke vil høre på dette og som blir forstyrret i sitt eget liv, som alltid er i strid med Guds vilje. Det kalles å være av Verden.

  Men det er opptil hvert menneske om det vil ta i mot tilbudet Gud gir alle. Tar en i mot, skriver en også under på en «kontrakt» ved å la seg døpe, om at en vil følge Guds bud, standard og Lov (Torah) i troen på ham som gav oss muligheten for forsoning med Gud, Sønnen Jesus eller Jeshua, som han egentlig heter, på hebraisk.

  Det er de troendes lodd også å fortelle hva Gud sier om homofili. Det burde ikke være for å dømme dem som har valgt å følge den veien, men det er for å fortelle at det fører vekk fra Gud, som all synd gjør. Mange som synder vet ikke om at det er synd fordi selv flere av kirkene sier det er OK med homofili fordi det er kjærlighet og de tør ikke snakke om andre typer synd heller. Beklager, men de er vranglærere og vet ikke hva Gud legger i begrepet kjærlighet.

  Grunnen til at Gud bruker sterke ord mot homofili, sterkere enn mot det meste av annen type synd, er at denne praksisen bryter totalt med hans bud om at han har skapt mann og kvinne til å være sammen, ikke to av samme kjønn. Det er et produkt av menneskets ulydighet fra syndefallet av. Homofili bryter med det at vi skal bli mange og danne familier med barn og gi dem kunnskap og kjærlighet til ham.

  Grunnen til at han har skapt oss er at vi skal velge om vi vil gjøre som han sier, som er kjærlighet (agape) i praksis, eller følge våre egne veier, som alltid er egoistiske og egosentriske, og ved det ikke få bli med i evigheten. Jeg må bare legge til at ingen vil bli dømt den veien uten at de vet hva de har gjort, alle må ha fått vite sannheten om Guds frelsesplan – og forstått den, slik at de vet hva de har å velge mellom! Alle vil få slik innsikt, i Guds bestemte tid. Det er derfor det er så tragisk at de som skulle være hans budbærere, kirken, lyver for bl.a de homofile.

  Hvordan homofilien og annen synd kom inn i verden kan du lese om i Romerbrevet kap 1. Det er ellers ikke noe vanskelig å finne ut hva Gud sier om homofili i Bibelen. Stedene forsøkes bortforklart på ofte utrolig barnslig måte, men det som står skjønner alle, og om en vet hvorfor Gud har skapt oss, så er det også fullt forståelig for vedkommende hvorfor homofili er en styggedom for ham.

  Her er de mest kjente stedene i Skriften om dette. Men hvis en ikke tror at Gud finnes, kan en jo ikke vente at dette som her er skrevet har noen betydning, eller?
  3. Mosebok 18:22; 20:13Romerbrevet 1; 1 Korinterbrev 6:9; 1 Timoteusbrev 1: 5-10; Titus brev 3:2-8; Kollossserbrevet 3:5; Jakobs brev 1:14, samt hele bibelens ånd.

  Til slutt, ingen som tror kan dømme den som ikke tror. Guds frelsesplan er videre enn de fleste troende vet. Jeshua kom for å sone for alles synd, men har en tatt i mot dette offeret, skylder vi ham å leve slik han sier. Han sier at om vi har problemer med noe skal vi komme til ham og vi skal få hjelp. Enten blir vi kvitt problemet eller vi klarer å leve med det. Ser vi det ikke som noe problem at vi lever i strid med Guds Torah, har vi virkelig et problem.
  Hilsen lars H.

 16. Hei Lars – og takk for innspill.

  Det som er skrevet om Bjørn O Hansen av meg er slik jeg har opplevd han – som en løgner og en forfølger. Dette har jeg også forsøkt å bevise i en annen post her på bloggen. Når du kritiserer debatten så er du vel også klar over at det ikke er noen debatt for den har Hansen avskåret – jeg snakker for meg selv – meg fra. Jeg er utestengt ut ifra usanne beskyldninger om personangrep og sjikane. Man trenger ikke være kristen for å være i mot løgner. Bjørn Olav Hansen lyver. Mitt forsvar mot løgnene blir slettet og det forundrer meg at du vet så mye om saken siden alt mitt forsvar er slettet.

  Hva du måtte mene om homofili bryr jeg meg ikke noe om. Jeg lever som den jeg er og føler meg godtatt som den jeg er både av guder og mennesker. Det er min sak hvordan jeg lever mitt liv – og så får dere kristne passe deres eget liv. Hvor mange ganger tror du disse bibelversene du oppgir er slengt i trynet mitt med ønske om god tur til helvete? Takk – men jeg trenger det ikke mer. Jeg er ikke kristen og kommer aldri til å bli det – av den enkle grunn at jeg ikke ønsker å bli et dømmende menneske. Jeg er for glad og ydmyk over mine medmennesker til det. Dessuten ser jeg at jeg selv ikke er feilfri så hvilken rett har jeg til å dømme andre? Dette til forskjell fra Bjørn Olav Hansen som liker å fremstå som den riktige kristne – det riktige mennesket – men som beviselig ikke er så mye bedre enn alle oss andre.
  Men han hykler og det er iallefall for meg en ganske så stor synd. Synd sikkert overfor en gud men mest synd for mennesker.

  Jeg har ikke så mye å stille opp med mot en som kaller seg pastor – jeg er jo bare en simpel homo. Derfor er det en evig kamp å sloss for sine meninger og rettferdighet overfor mennesker som Bjørn Olav Hansen. Jeg blir rett og slett ikke trodd. Men vet du – jeg har god samvittighet. Jeg vet hva som er sant. Det er nok for meg. Bjørn Olav Hansen har overfor meg oppført seg som et ondt, simpelt menneske. Det er den sannhet jeg forholder meg til. Og jeg er ikke redd for å skrive det alt så lenge han gir meg lignende karakteristikker. Det er han som kaller seg kristen – ikke jeg. Så hvorfor skal jeg være bedre?

 17. Jeg vil poengtere at forskjellen på min og Bjørn O Hansen blogg er at her har folk som er omskrevet her mulighet til å forsvare seg – så også Hansen selv. Hansen står heller for ryktespredning og så slette alt forsvar av ryktene han sprer. Det får være opp til andre å avgjøre hva som er mest realt.

 18. Man er det man er. Uansett er menesket høyt elsket av gud. Guds ord er klar på hva som er rett og hva som er galt.
  hva er rett i våre egene øyne og vårt hjerte, er hva vi føler selv av våre egne følelser.
  i Guds øyne er det veldig enkelt, sannheten setter oss virkelig fri. Smak på guds ord og kjenn etter hva som er rett og galt i denne sammenhengen. Hvis vi menesker ransaker oss selv i vår egen visdom så kommer vi opp med det vi ønsker selv, men hvis guds ord får komme til i våre hjerter så vil vi ofte som Adam gjorde dekke seg til, for synden hadde kommet inn i hans liv. Vi tar egene valg i våre liv og vi handler ut i fra det. Da er vår visdom intet. men og handle ut i fra guds ord vil vårt hjerte og forstand bli mere opplyst i guds fred bless

 19. Jeg har set Hansen beskrevet som kristenfundamentalist. Det er feil. En kristenfundamentalist er en som rammer sine omgivelser med slik kristen kjærlighet at du ikke klarer å forbli upåvirket.

  Hansen er helt sikkert en fundamentalist, men hans fundamentalisme har intet å gjøre med kristendom. Det han er opptatt av er å holde hånden over de som driver kriminalitet under navnet Israel, som de forøvrig har stjålet da nesten alle innbyggere er Khazarer, Ashkenazis, som ikke har røtter i Palestina.

  Hansen skriver i sin blog at han er opptatt av Bonhoeffer. Hvilken skjensel! Bonhoeffer ga sit liv i et kristent oppgjør med Hitler og nazismen. Hansen ser ut til å ville gi alt for Zio-nazistene. Ingen kan være så langt fra Bonhoeffer og alt han sto for enn Hansen.

  For de historisk interesserte er den gjengse tolkningen av Nazi og Nazisme nasjonalsosialisme. Imidlertid er det et aldri så lite problem med den tolkningen: På tysk såvel som på norsk staves sosialisme med s og ikke med z.

  Vi skal derfor nok søke røttene til nazisme et annet sted: Hva med AshkeNAZI?

  Jeg nevner ikke dette for å spre hat, men forklaringen er nærliggende, ikke minst i lys av de seneste forbrytelser og overtramp begått av staten Israel, som tar seg frem med enda større arroganse enn Hitlers Tyskland.

  Ingen kristen – fundamentalist eller ei – kan forsvare Israel og dets forbrytelser. Glem Hansen og hans mer kjente amerikanske comrade in crimes «Pastor» Hagee, som har uttalt offentlig at Jesus ikke er Mesias, ikke er Kristus!

 20. Hei.
  Jeg vil beklage den måten Bjørn O Hansen sjikanerer andre, på vegne av Jesus.
  Jeg er kansje mer kristen fundamentalist en Bjørn O Hansen. Jeg vil heller kalle Bjørn O Hansen for en religiøs fanatiker. Han hadde passet som ypperste prest i tempelet på Jesu tid. Han ville slått Jesus i ansiktet slik som de gjorde det. Så ville han ha forlangt dødsstraff.
  Det er de samme krefter som drev de religiøse lederne den gangen. Som driver Hansen idag.
  Jeg beklager så mye. Og en siste hilsen. Jesus elsker deg. Og jeg respekterer ditt syn.

 21. Kristenfundementalister? Les Guds ord (bibelen) kjære deg..Homofile vil ikke arve Guds rike pga deres villfarelse..Gud skapte mann og kvinne..å leve sammen 2 av samme kjønn er å avise skaperens ordning og sverte den sanne Gud, Jesus Kristus..Omvend deg og tro på han, da vil han også helbrede din legning.

  Mvh Bjørn

 22. Jeg er slettes ikke syk og trenger ikke å helbredes. Ellers takk. Min legning er en sak mellom meg og Gud. Gud har skapt meg slik jeg er. Hvilken mening han har med det overlater jeg til han å bestemme. Jeg legger livet mitt i hans hender. Du er ikke en Gud – og jeg synes du skal slutte med å leke Gud. Gjør rede for livet ditt selv og lev etter den bibelen du leser akkurat slik du mener er riktig for DEG. Ikke begå den største synd av alle, å leke Gud selv. Bare Gud kan dømme meg – ikke du.

 23. Jeg har denne uken mottatt en telefon fra Bjørn O. Hansen hvor han har bedt meg om unnskyldning. Han er selvfølgelig tigitt. Ferdig.

 24. Størst av DISSE TRE er kjærligheten: Tro, Håp, Kjærlighet
  GUD er KJÆRLIGHET, ikke slik vi mennesker tenker, for Han har en ubetinget kjærlighet til oss mennesker. Han forbannet Jesus, slik at vi skulle gå fri syndenes forbannelser. Gå ikke feil=kjenn Guds Ord, forny sinnet slik at det blir i tråd med Hans Ord. Satan kommer med løgntanker som vi kan ta imot eller forkaste, valget er vårt. Jesus er kommet for å gi oss liv, et liv i overflod.

 25. Til Brynjulf Israel Greiner:Om jeg tolker deg rett,så er den rette veien å kjenne Guds ord og fornye sinnet slik at det blir i tråd med Hans Ord.Jeg regner med at Guds rike er ved enden av den rette veien. Hvor viktig er den Hellige Ånd på veien og hvordan skille den fra en ond ånd? Det med at Jesus er kommet for å gi oss liv og det i overflod,hvordan vet et menneske når det er modent nok til å stå foran tronen og kreve sin tenkte «gevinst»?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s