Pastor arrestert etter sex-skandale


En pastor i en av USAs største menigheter går av etter å ha blitt arrestert for sex-chatting med en 13-åring. Det var politiet som på nettet utga seg for å være en 13-åring og som kommuniserte med den 52 år gamle pastoren i en periode på to uker. Politiet opplyser at chattingen var av seksuell karakter.

Etter nettkontakten foreslo pastoren 6. mai å møte jenta. Han kjørte 320 kilometer for å møte henne i Bryan. Der ble han arrestert, og politiet forteller at de fant et webkamera og kondomer i bilen

Les mer i Vårt Land

Reklamer

4 Svar til “Pastor arrestert etter sex-skandale

 1. Nå skal vi ikke trekke ubegrunnede generaliseringer fra dette, Kjellemann. Det forholder seg nemlig slik at når en kristen, dertil en prest, gjør noe galt er det et unntak og en trist sak, men det har selvsagt ikke noe med kirken å gjøre. Dersom en muslim, sågar en imam, gjør noe kritikkverdig, da er dette selvsagt typisk for muslimer, ja for i motsetning til kristne er ikke muslimer frie individ, de er helt og holdent styrt av religionen.

 2. Igjen: Hvorfor er det så stort – tilsynelatende – sprang mellom liv og lære? Og hvorfor dukker slike historier opp så ofte?

 3. Ja og hvorfor er dette tema så sjelden oppe på kristne blogger – mens homofili/pedofili er sammenlignet rett som det er.

  Pedofili har ingenting med homofili å gjøre i det hele tatt. Pedofili er overgrep. Homofili er frivillig kontakt.

  Om den pedofile forgriper seg på barn av samme eller motsatt kjønn har ingenting med heterofili eller homofili å gjøre. Det er bare overgrep, overgrep og overgrep. Det kan aldri forsvares.

  Når en kristen begår disse handlingene synes jeg det er ekstra ille, fordi dette ofte er mennesker som folk har tillit til. Det er jo slik man er opplært, iallefall har jeg vært det.

  Som voksen har jeg jo sett at slik går det ikke å tenke. Å kalle seg kristen er ingen kvalitetsgaranti.

 4. «[…] og politiet forteller at de fant et webkamera og kondomer i bilen»

  Kanskje han bare skulle filme under vann?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s