Kristenblogg solgt til Dagen/Magazinet


Den meget omtalte såkallte kristne bloggen  er blitt solgt til den like omtalte avisen Dagen/Magazinet. Den eneste som vel vil tjene på dette er Andreas Hesselberg. Lurer på om det er Gud eller djevel som står bak denne gang?

Ikke uventet er Vebjørn Selbekk imponert over bloggen.

– En av de tingene som har imponert oss med kristenblogg.no er måten Andreas Hesselberg har redigert sitt nettsamfunn. Under hans ledelse har dette nettsamfunnet blitt en seriøs og viktig arena for kristen nettdebatt, sier Selbekk.

Vel, det er bra noen er imponert.. Seriøs???

Hesselberg selv synes «internett er en flott arena som kristne kan samles på, både for å debattere og oppmuntre hverandre i kristenlivet»

Oppmuntre hverandre???? Mulig det skjer ellers på internet – men det har vel ikke akkurat vært tradisjon inne på «hatbloggen»

Dette er – og kommer sikkert også til å fortsette å være en blogg for kristenfundamentalister og IKKE for den «vanlige kristne mannen i gaten»

Vel, man kan vel ikke annet enn å ønske lykke til… Godt de samles så vi vet hvor vi har dem – kristenfundamentalistene.

64 Svar til “Kristenblogg solgt til Dagen/Magazinet

 1. Ha, ha. La de holde på.

  Jeg tror dette kan være bra, jeg. Ikke det at jeg har spesielt stor tiltro til Dagen, men de har i hvert fall et noe strengere opplegg de må følge.

  Ellers synes jeg den nye satsningen til den tidligere kristenbloggeieren er mye mer spennende. Erotikkblogg.no trodde man vel ikke skulle komme fra den kanten.

  Takk for deg, Kjellemann 🙂

 2. At DagenMagazinet ser seg tjent med å eie det fascistoide hatforumet Kristenblogg, er tankevekkende.

  hilsen ivar

 3. Hei Buster 😉 Andreas Hesselberg vil nok fortsette å ha den noe «tvilsomme» æren det er å være moderator. «Alt er som før» – sier Hesselberg, og forskjellen ligger vel mest i at Hesselberg har tjent penger på salget av bloggen. Salget av t-skjortene med påskriften «jeg er kristenfundamentalist – og stolt av det» solgte nok altfor dårlig.

  hmm… ville vel ikke overrasket meg om erotikkblogg.no eies av den samme mann.

 4. Jeg ser at mannen skriver at alt blir som før. Jeg tror ikke han får rett.

  Domenet Erotikkblogg er registrert på samme mann. Siden er også bygd opp på samme måte som Kristenblogg, bla med identisk regelverk.

  Ære til han for det. Erotikk er da mye bedre enn fundamentalisme.

 5. Vel, er jo ganske så hyklersk spør du meg – men igjen – jeg er slettes ikke overrasket. Vi får nok snart høre hans egen mening om dette for han stikker innom nå og da for å fortelle hvor mange homofile som er blitt friske. Dvs det er bare en gang det er skjedd da…. ;-))

 6. Jajamennsann! Det må da være interessant for kristenfolket å vite at mannen som har bygget opp denne arenaen for «ekteskapet som en Guds ordning mellom én mann og én kvinne», nå bruker tiden sin på å distribuere historier om hvordan «én mann slikker ei nypult fitte tom for sæd».

  Vel og merke en annen manns sæd.

  Heia Andreas Hesselberg! Bra mann! Hvis det hadde blitt arrangert norgesmesterskap i hykleri, ville han tatt hjem kongepokalen. Garantert!

  Hilsen Ivar

 7. Her er det faktisk noen som har bedrevet grovt identitetstyveri, såvidt jeg ser… erotikkblogg har ikke jeg noe med å gjøre, jeg regner med det er noen som har forsøkt å spille meg et puss. Ser at domenet er registrert på MITT firma faktisk, og DET vil jeg ha meg frabedt, så jeg skal sørge for at det domenet forsvinner i morra (helst i kveld). Dersom du som har gjort dette ser her: dette kommer jeg til å forfølge strafferettslig. Det er FULLT MULIG å registrere domener i andres navn. Norid står egentlig maktesløse i forhold til slikt misbruk av organisasjonsnumre. Dette gjør meg virkelig sint. At noen går så langt for å sverte mitt navn er skandaløst, og det setter jeg overhodet ikke pris på. Ett sted må grensen gå.

 8. Seniorkonsulent Andreas Hesselberg eier erotikkblogg.no

  Noen har registret et domene på en annen manns navn mener du vel?

 9. Jeg ser vår venn sier dette er et identitetstyveri, og at han skal forfølge dette med anmeldelse. Sånn sett var det jo godt at han fikk tips om siden.

  Erotikkbloggen er imidlertid registrert gjennom Fastname. Så vidt jeg kan skjønne er det hans arbeidsgiver. Ser for meg leven der i morgen.

  Synd.

 10. Andreas Hesselberg sletter kommentarene om saken på bloggen sin.

  «Uansett sletter jeg kommentarene i denne tråden angående dette nå. Det har ikke noe for seg at de blir liggende.»

  Det gjør iallefall meg veldig usikker på hva som er sant og ikke. Er ikke det et tegn på at han ikke vil at folk skal vite om dette? Det er iallefall lov å tolke det dithen. Jeg gjør det. I god Hesselbergånd lar jeg ikke tvilen komme tiltalte til gode.

 11. Andreas Hesselberg har ikke troverdighet hos meg. Det baserer jeg på erfaring.

  Hvorfor skal jeg tro ham?

 12. Det gjør iallefall meg veldig usikker på hva som er sant og ikke. Er ikke det et tegn på at han ikke vil at folk skal vite om dette? Det er iallefall lov å tolke det dithen. Jeg gjør det. I god Hesselbergånd lar jeg ikke tvilen komme tiltalte til gode.

  Er dere stokk dumme eller.?

  Skjønner dere ikke av #11 hva som har skjedd?

  Makan!!!!!

  Åpenbart har en som Andreas jobber sammen med registrert domene Man må jo være stokk dum for å ikke skjønne at dette ikke er morro.

  fy og skam.

 13. Vel, det er alle muligheter til å oppklare dette. All informasjon, serveradresser, ip-nummer, identitet, registrar etc. er tilgjengelig på nett. Hvem som helst kan finne ut av dette.

  Forøvrig så jeg erotikkbloggen ble stengt, fort som bare det. Det lurer jeg på hvordan han fikk til.

 14. Jaha. En som er dønn uvitende om at noen har brukt hans identitet for å opprette et nettsted, er i stand til å få det stengt på et øyeblikks varsel. Hvordan klarer man det uten å ha et passord liggende?

  Olec, Andreas Hesselberg har sagt, skrevet og legitimert så mye stygt, ondt og krenkende at han ikke kan forvente velvilje. Sånn er det. Som man reder, slik ligger man.

 15. Eller som Andreas Hesselberg sier det selv til de som blir mobbet på bloggen hans: Er man med på leken får man tåle steken…

 16. Dessuten har han en spesiell nådegave fra Gud som beskytter ham mot sjikane. Så hva er problemet?

 17. Det lurer jeg på hvordan han fikk til.

  ååh, det er nok enkelt. True med søksmål.
  Jeg har fått fiskeutstyret mitt til å reise med 1. klasse tvers over USA.

  I`ll Sue var stort sett nok.

  Kommentar #16 og #17 er såpass smålige at de skal få stå helt for seg selv.

  Makan.

 18. Og her er en hilsen fra den dømte pengeforfalskneren og motstander av barnevernet Arild Holta:

  “Avslørelsen” må ha vert i den kjærligheten vedkommende hevder seg tro på. Hyklere.»

  Jeg burde jo selvfølgelig bare sett bort ifra at en sann kristen KUNNE ha hatt en liten erotisk blogg på si…

  Jeg kjenner jeg blir kvalm… igjen…

 19. Er det smålig synes du OleC? Ja jeg er enig. Det ER virkelig smålig av Andreas Hesselberg. Alle andre bør tåle sjikanering og trusler – bare ikke han.

 20. Jeg kjenner jeg blir kvalm… igjen…

  JEG OG.

  Jeg og Kjellemann.

  Kjenner du til bakhistorien til «dømte pengeforfalskneren »
  saken?…Det gjør nemmelig jeg…

  Vet du hvorvidt det foreligger noen dom? Så vidt jeg vet gjør det ikke det.

  Men slike sannheter er åpenbart ikke så viktige for deg Kjellemann.

  Du vil heller sverte mennesker med usannheter?

  Sladder tror jeg det kalles…

 21. Hei, Olec

  I en slik situasjon kunne Andreas Hesselberg trengt all den tillit, velvilje og troverdighet han kunne ha bygget opp.

  Men han har ingen. Ikke hos oss som på ulik måte er rammet av den stygge mobbebloggen hans.

  Hilsen Ivar

 22. Tror du heller må snakke om sladder med pengeforfalskneren Holta og han som lager egne hatlister med navn og bosted over ansatte i barnevernet +++

  Et raskt søk på navnet hans på google vil vel si det meste tenker jeg.

  Dessuten har den mannen aldri sagt et pent ord til meg så hvorfor i all verden skal jeg være hyggelig tilbake?? Fordi han er såkalt kristen??

 23. Gud hvor jeg håper du aldri havner i jury tjeneste Kjellemann.

  Du har jo overhodet ikke begrep om konseptet sannhet!

 24. Du får heller si ifra hva det var jeg sa her som var løgn da vet du Olec.

  Pengeforfalsker? hatlister med navn og bosted? har han noen gang sagt noe positivt til meg?

 25. Jeg tror du skal trå veldig varsomt nå min venn.

  å komme med utsagn som
  Tror du heller må snakke om sladder med pengeforfalskneren Holta

  Bryter med minst 2 lover så vidt jeg vet.
  kanskje noen vil gjøre noe med det?

 26. Jeg har en følelse av at denne Holta ikke akkurat er i posisjon til å mobilisere påtalemakten i forhold til en injuriesak. For å si det forsiktig.

 27. Det handler ikke om juss, Olec. Det handler om praktiske prioriteringer. En person som har gjort det til en livsgjerning å fremme de mest uhyrlige og konspiratoriske anklager mot bortimot halve jordens befolkning, vil kanskje ikke utløse den helt store entusiasmen på det lokale politikammeret i forhold til en injurieanmeldelse.

  Men for all del, man skal ha belegg for det man sier.

 28. Ang. dette domenetyveriet, denne buster som visstnok fant ut av dette, skulle vel ikke tilfeldigvis kjenne til opphavet til dette ?

  Kan det være at han har urent mel i posen…?
  Kan du redegjør hvordan du fant ut av dette?

 29. At folk påstår at unge Hasselberg eier erotiske sider er sikkert tull og tøys, men det betyr ikke at det faktisk er litt artig at han blir beskyldt for å eie den. Akkurat som han beskylder homofile for å være bortskjemte dritt unger. Så spør jeg meg: Hva er verst? Identitetstyveri eller rett og slett motbydelig dritt slenging? Jeg må innrømme at jeg personlig synes ikke mye synd på Andreas. Jeg tenker på ordtaket «Som man høster, sår man» og mannen har jo bare sådd dritt, og da fortjener vel han litt dritt tilbake. Så vær litt forsiktig å støtte Andreas Olec, da fremstår du plutselig like motbydelig som han. (Noe jeg personlig ikke synes du har fortjent Olec)

 30. Kan Geir Rune si med fullstendig sikkerhet at han ikke eier erotiske nettsider, eller surfer etter porno på internett.

  Eller, åja, nå husker jeg det. Geir Rune bruker bare kjønnsorganet sitt til å pisse og til å formere seg…

  Var det ikke slik?

  Hehe!

 31. Hei Frode Og velkommen til min blogg 😉

  Om det er tull og tøys eller realitet er det vel bare Andreas Hesselberg som vet. Jeg synes oppførselen hans etter at dette ble outet er besynderlig. I går fjernet han alle innlegg som omtalte denne saken på sin blogg – og den omtalte erotikkbloggen ble slettet omgående. Folk er jo ikke dumme og klart folk vil stille spørsmål til hvordan slettingen av bloggen kunne skje så fort hvis ikke Hesselberg har noe som helst med den å gjøre.

  Hesselberg skylder vel å komme til en klarhet i denne saken og offentliggjøre hva som egentlig er skjedd. Jeg har ikke noe imot erotikksider – men hvis det er Hesselberg som står bak så er det iallefall fryktelig hyklersk.

  Jeg tror kristenfundamentalistene er født hårsåre. De slenger rundt seg med dritt og vondord til alle som ikke er som dem. Hvis noen tar igjen så er djevelen løs bokstavelig talt. «Vi andre» bør tåle sjikanering og trusler – er man med på leken får man tåle steken- sier Hesselberg selv. Ditto.

 32. teo&tao sa : Kan Geir Rune si med fullstendig sikkerhet at han ikke eier erotiske nettsider, eller surfer etter porno på internett.

  Jeg kan si sikkert at jeg ikke eier erotiske sider og ja jeg har surfet på erotiske sider, men det er ikke en vane…

  Og jeg trenger ikke kunstig stimulering for å få det til…..he he!
  Og ja jeg bruker bare kjønnsorganet det til det det var ment til…

 33. kjellemann sa : Kan du Geir Rune si 100 % sikkert at det ER et domenetyveri?

  Det kan jeg….jeg tror nemlig på det Andreas sier.

 34. Ja, jeg er med på leken, og tåler fortsatt steken. 😉

  Jeg kan godt klare litt opp i realitetene her: Det som ble oppdaget i går var ment som en «spøk» fra en jeg kjenner, som ikke er kristen. Den såkalte «erotikkblogg» var registrert på mitt enkeltpersonforetak, via firmaet jeg selv jobber i, dermed hadde jeg muligheten til å stenge ned nettsiden kjapt ved å slette DNS. Jeg har gitt klart uttrykk for at jeg ikke tok «stuntet» som en spøk, og at det heller ikke var så mange andre som gjorde det. Det kan tyde på at det skulle være en «uskyldig» morsomhet, men det ble jo egentlig ikke så morsomt da. Men jeg velger å ikke gjøre så stort nummer ut av dette. Vedkommende gjorde det ikke for å sverte meg – det skulle bare være et «morsomt» stunt.

 35. Hør her, Hesselberg. Slik ser jeg dette: Du bekjenner deg til – og er premissleverandør til – en ideologi som i sitt vesen bygger på dobbeltmoral. Verden er full av fundamentalister som tas med buksene nede, mange av dem for langt verre forhold enn dette.

  Dette skjer ikke på tross av kristenfundamentalistisk ideologi, men helt direkte på grunn av den. Slik er det fordi den etiske refleksjonen og det moralske ansvaret oppheves. Man tror i stedet at «sannheten» og reglene står skrevet i en bok, omtrent som bruksanvisningen til en vaskemaskin.

  Denne boka har man et dypt løgnaktig og bedragersk forhold til, all den tid man plukker ut det som trengs for å kunne tråkke andre mennesker ned, mens man glatt overser alt som kunne ramme en selv.

  I dette systemet fortrenges den etiske refleksjonen, til fordel for direkte underkastelse. Underkastelse under regler, under systemer, under maktmennesker og i siste instans en gud som ikke står til ansvar for noen.

  Med et slikt «fundament» for livet, stapper man klissete tyggis inn i alle moralske alarmklokker som finnes. Da kan alt skje.

  At innehaveren av Norges ledende fundamentalistforum på internett også skulle ha interesser i nettporno og tilstøtende herligheter, oppfatter jeg som helt naturlig og helt i tråd med et mønster vi har sett gjenta seg mange, mange ganger.

  Men nå nekter jo Andreas Hesselberg for at det er slik. Og det er godt mulig han har rett i det. Godt mulig.

 36. Min eventuelle interesse for nettporno generelt og tilstøtende herligheter, har vel du strengt tatt ingenting med, Teo&Tao. Jeg er vel like erotisk bygd som du er jeg også. *knis*

  Men at jeg skulle starte opp et eget erotisk nettforum selv, er faktisk utenfor min interesse.

 37. Det var vel ikke akkurat noen bevisførsel det her Andreas. Men overfor meg trenger du ikke bevise noe som helst. Jeg tenker om deg som jeg alltid har gjort – og dette forandrer ikke denne saken.

 38. Geir Rune ber meg redegjøre for hvordan jeg fant ut av dette. Til det kan jeg si at dette er offentlig informasjon, tilgjengelig for alle.

  Denne bloggen dukket opp midt i april. Da var den registrert på et annet firma tilhørende et familiemedlem av mannen.

  Det er lite som tyder på at dette er en uskyldig morsomhet. For å få til dette må noen ha forfalsket en rad med underskrifter. Dernest kan man lure på om spøken var ment å ramme mannens familiemedlem ettersom denne først var oppgitt som ansvarlig. Med adresse og telefonnummer.

  Om dette skal ha foregått hos mannens arbeidsgiver, som også er registrar, er det ganske alvorlig. Min erfaring er at Norid ikke tar lett på lignende saker. Dette er nok en sak for politiet. Mye gjenstår å se.

  Jeg står på at Erotikkbloggen var mye bedre enn kristenblogg. At mannen har omtalt homofile som bortskjemte drittunger, overrasker kanskje ikke. Men at kristne, herunder Dagen, godtar sånt, er ille. Det mener jeg de gjør ved å fortsette å skrive på «kristenbloggen».

 39. Igjen framstår Hesselberg som en umoden guttunge. Dette handler ikke om hva han blir kåt av, men om hva han eventuelt ønsker å tjene penger på. Og om den berømte sammenhengen mellom liv og lære.

 40. Forstår jeg det rett, Buster, at dette nettstedet har skiftet eier fra Hesselbergs familiemedlem til Hesselberg selv?

  Det var da voldsomt til komplisert spøk…

 41. Kjære kjellemann: Synes du ikke på en måte at han fortjente dette da? om det er spøk eller ikke må jeg jo innrømme at jeg lo så jeg grein når jeg så det.

 42. Jeg er ikke et menneske som godter meg over andres feil normalt. Jeg er selv full av feil. Men det meste av det jeg gjør kan jeg stå for og har valgt å være ærlig om det meste. Det tror jeg lesere av bloggen min har erfart. Har ikke så forferdelig mye å skjule akkuart. Ser mye på porno/erotikk selv jeg! Og jeg har solgt porno i kiosken jeg hadde. Jeg sier det like godt selv – for i en diskusjon som dette kan det godt komme opp. «er ikke bedre du…» Nei, jeg er ikke det og har heller aldri hevdet det. Men Pornodebatten får vi ta en annen gang…

  Jeg er veldig usikker på om dette er en spøk eller ikke. Jeg heller egentlig mot at det ikke er spøk fordi oppførselen til Hesselberg er veldig tvilsom og forklaringene hans usedvanlig dårlige og ikke på noen måte er beviser. Jeg har iallefall ingen grunn til å ta Hesselbergs ord og forklaring for god fisk.

  Om jeg ler av det? Vel, man vet ikke om man skal le eller gråte. Akkurat som den gangen Hesselberg ga oss innføring i hvordan onanere uten å fantasere…

  Hesselberg er uansett ikke noe forbilde for meg – overhode! Jeg stiller han i rekke med Hanevold og pastor Torp. Den ene skilt flere ganger og samtidig snakker varmt om ekteskapet og av mange mistenkt for å lure penger av godtroende mennesker, den andre som sammen med sin kone sitter om kveldene og godter seg og ler over perversitetene på norges største homonettsted. Ikke er dem forbilder og ikke får man heller så veldig stor respekt for slike mennesker.

 43. teo&tao sa : gjen framstår Hesselberg som en umoden guttunge.

  Da er det godt at det er så mange «modne» her som kan tenke for andre…
  Og jeg sover ekstra godt , når den ikkevoldelige og verbalt hardslående Ivar får sagt sitt.

  Det er bedre at det kommer ut verbalt enn via hendene ikke sant Ivar?

 44. Til buster takk for svar…
  Jeg deler nok ikke ditt syn på at erotikkbloggen var bedre enn kristenblogg, men det overrasker nok ikke.

 45. Gå og legg deg da Geir Rune. Gamle gretne gubber bør være i seng nå – og her har du aldri bidratt med annet enn surt oppgulp.

 46. kjellemann sa : Gå og legg deg da Geir Rune. Gamle gretne gubber bør være i seng nå – og her har du aldri bidratt med annet enn surt oppgulp.

  Går utifra at du henter dette fra din egen livvisdom…som man kjenner seg selv kjenner man andre…

  natti natti…kjellemann og må du drømme søtt….om du ikke får sove kan du telle kristenfundamentalister…

 47. Tilbaketråkk: Kristenblogg Andreas Hesselberg eier sexside « STØRST AV ALT ER KJÆRLIGHETEN !

 48. Veldig artig at du har lest erotikkbloggen, Geir Rune. Etter dagen i går, kan jeg avsløre at jeg ikke deler din oppfatning av den tidligere kristenbloggeierens troverdighet.

 49. Geir Rune, har du sittet i sene kveldstimer og sett på erotikkbloggen? Hva sier bibelen om slikt, tro? Guds Klare Ord?

  «Og om øyet ditt lokker deg til fall, så riv det ut og kast det fra deg! Det er bedre for deg å gå enøyd inn til livet enn å ha begge øyne og kastes i helvetes ild.» (Matteus, 18,9)

  Bare nevner det.

  Husk, Geir Rune: Bare Formering og urinering. Formering og urinering….

  Ivar

 50. teo tao sa : Husk, Geir Rune: Bare Formering og urinering. Formering og urinering….

  Takk for at du minner meg på det, skulle nesten tro du var omvendt.

  Som sagt før jeg trenger ingen kunstig stimulering for å ha lyst….og jeg klarer meg med det med en av motsatte kjønn og da mener jeg min kone…

  Men det er vel «kjedelig» for dere frigjorte sjeler

 51. buster sa : Veldig artig at du har lest erotikkbloggen, Geir Rune.

  Lest og lest fru blom , jeg kjente ikke til siden før kjellemann opplyste om den, så det har nok ikke blitt timesvis lesing som Ivar prøver å legge på meg.

  Ivar er nok mer typen for den slags aktivitet…

 52. Nei, nei, Geir Rune. Et lite glimt er nok. Hvis du trenger hjelp til å rive ut øyeeplet ditt, bistår jeg mer enn gjerne.

  Bibeltro, du liksom.

 53. teo tao sa : Nei, nei, Geir Rune. Et lite glimt er nok. Hvis du trenger hjelp til å rive ut øyeeplet ditt, bistår jeg mer enn gjerne.

  Om det er nødvendig skal jeg nok klare det selv, men takk for din hjelpsomme hentydning …det er som sendt fra himmelen.
  Du skal lønnes rikt…når den tid kommer sant hjertelag er mangelvare idag.

  Oss bibeltro i mellom 😉

 54. Tilbaketråkk: Er Andreas Hesselberg skyldig eller ikke? Døm selv.. « STØRST AV ALT ER KJÆRLIGHETEN !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s