Blitz vil demonstrere FOR den nye ekteskapsloven


Les Blikk

– Vi danser oss inn i kristenfolkets anti-homo demonstrasjon under mottoet «Homs i vei, det er helt okæi»

– Egentlig fortjener de ikke oppmerksomhet, men vi mener det er viktig å vise motstand mot disse ekstremistene, sier en talsperson for Blitz. Motdemonstrasjonen får også selskap av blant andre Oslo Queer Festival.

Jeg personlig hadde håpet at en slik marsj hadde forbigått i stillhet – gjerne ved at folk som ikke støttet demonstrasjonen heller viste ryggen til deltagerne.

At Blitzerne ville komme med en motdemonstrasjon kan vel neppe komme som et sjokk på noen. Det kommer ikke som noe sjokk på meg at noen i det hele tatt lar en slik demonstrasjon bare passere uten å si ifra og gå imot. Folk begynner å bli lei å bli pådyttet meningene til disse gode kristne – som lett oppfattes som så mye bedre enn andre – men som viser seg gang på gang kun viser dobbeltmoral og selvforherligelse.

De burde også se litt på hvordan de selv opptrer. Torp har gått i spissen for en rekke ekstreme uttalelser, ikke bare om homofili men mange andre også som ikke har samme mening og liv som han selv, og han har selv gått inn i homoparader og hatt motdemonstrasjoner – selv gått inn og demonstrert i partnerskapsinngåelser og ødelagt disse. Og alle husker vi og vet om metodene til Ludvig Nessa og Børre Knudsen – opererende gjerne sammen med Torp.

Les gjerne også personangrepene de gode kristne kommer med overfor Teo og Tao Han selv sier: «Her er min lille liste over personangrep, og jeg må si jeg er nokså slått ut av den voldsomme aggresjonen man møtes med fra mennesker som på neste utpust hevder at de har Jesus i hjertet og at Jesus elsker meg.» Angrepene kom etter innlegg der Teo og Tao ytret en oppfatning om at det finnes en sammenheng mellom kristenfundamentalisme og vold.

I Porsgrunn gikk en predikant inn i toget og ødela en ellers stille homoparade hvor vi til og med hadde invitert Bjørg Kongsgård som er en ihuga homomotstander til å gå sammen med oss med en egen parole: «Partnerskapsloven er nok.» Dette etter at hun forrige år gikk ut i media og sammenlignet oss med pedofile og mente toget «oset» sex… Vi ville heller møte henne med et smil og invitere henne til å gå sammen med oss. /TA: Nå blir det i hvert fall homomarsj! På lørdag samler hun troppene i Grenland og reiser inn til Oslo for å demonstrere mot oss igjen.

Stortingsrepresentanter og tilhengere av den nye ekteskapsloven har mottatt en rekke trusler, personangrep og sjikanemeldinger fra kristne. http://www.vl.no/siste/article3369084.ece og http://www.fvn.no/nyheter/article566842.ece og http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=517890 og http://www.abcnyheter.no/node/62916 + + + +

Jeg vil bruke ordene til Andreas Hesselberg han bruker i bloggen sin til de som blir mobbet; Er du med på leken får du tåle steken!

Jeg håper demonstrasjonen i Oslo vil foregå fredelig. At det blir motdemonstrasjoner beklager jeg – men jeg forstår det så inderlig godt. Nok er på en måte NOK.

De kristne fremhever veldig ofte ytringsfriheten – men når denne rammer dem selv blir det som regel ramaskrik.

Når Bjørn O Hansen fremhever Blitzerne som voldsromantikere så vil jeg presisere for han at det finnes flere typer voldsbruk. Ikka all vold handler om slag og spark. En stor del av volden i samfunnet står han selv for og alle hans kristenfundamentalistiske venner. (Og når han først er nevnt: i går la jeg inn en melding til bloggen hans at jeg tar avstand fra vold og at jeg håpet det ville bli en fredelig demonstrasjon. Han svarte med å slette meldingen og skriver at jeg får holde sjikanen for meg selv på min egen blogg…)

Jeg vil gi en stor takk til alle som støtter oss – det er bra å si ifra – men jeg oppfordrer alle til å si ifra på en fredelig måte. Vis dem heller ryggen! Det er kanskje den mest effektive måten å vise motstand på – og den er fredelig.

 

Alternative paroler «lånt» fra bloggen Dimmuborghild

Reklamer

10 Svar til “Blitz vil demonstrere FOR den nye ekteskapsloven

 1. Å, ja, Kjellemann. Jeg var bekymret for at noen skulle finne på å trakassere, mobbe og sjikanere demonstrantene for ekteskapet.

  Jeg var svært urolig for at noen for eksempel skulle stå på fortauet og rope at kristendemonstrantene burde gå ut i skogen og begå kollektivt selvmord.

  Hvordan skal det gå? Hvordan skal de møte slikt?

  Men så minner du meg ganske riktig på broder Andreas Hesselberg og hans kloke ord: Den slags må de jo bare tåle! Det hører med til det å bli voksen, rett og slett!

  Og siden det er snakk om kristne, voksne demonstranter, vil også Gud hjelpe dem til å ignorere sjikanen, slik Gud hjelper Andreas Hesselberg.

  Jeg har ment – og mener fortsatt – at det er nokså vanskelig å ignorere mennesker som hater deg og som ber deg ta livet av deg. Og jeg beundrer Andreas Hesselberg som er så flink til dette selv.

  På lørdag får vi ukyndige kanskje demonstrert(!) hvordan dette skal gjøres i all offentlighet.

  Hilsen Ivar

 2. Det går rykter om stadig flere som vil delta på demonstrasjonen på lørdag. De siste som har meldt sin ankomst er nynazister. De er selvfølgelig for ekteskapet kun mellom mann og kvinne.

  På hjemmesiden deres leser man: «På sikt blir det spådd at de samme lobbyistene etter hvert vil begynne å jobbe for en liberalisering av andre seksuelle perversjoner. Dette har blant annet sammenheng med at mange homofile også har pedofile tilbøyeligheter.»

  – ikke ulikt ordene jeg har lest fra enkelte kristenfundamentalister.

 3. «Blitz vil demontrere FOR den nye ekteskapsloven»

  Ha, ha, ha! De gikk slukøret hjem igjen. De klarte IKKE å overdøve den arrengerte marsjen. Ha, ha, ha!

 4. Hånlatter! Hva faen er det. og du kaller deg kristen. makan til onskap. beklager ordbruken, men birger er virkelig det mest respektløse krypet…

 5. skulle ikke du vært ute å hjulpet noen til frelse istedenfor å trakasere folk?

 6. Blitz gikk ikke hjem. Blitz gikk videre til en annen demo. Og jo; vi klarte å overdøve dem til tider 😛

 7. Folk glemmer at Blitz-miljøet gjør kjempemye bra for ungdom og er en stor og viktig kulturarena for folk i hovedstaden.

  Jeg støtter Blitz 100 % og motdemonstrasjonen var et hyggelig fargerikt innslag ser det ut til på bildene. «Fingeren» er et språk som viser godt hva dere mener om disse svarte, grå, kjedelige fasitmenneskene og som er en mild form mot for språket og ordene mange av kristenfundamentalistene bruker.

  Kristenfundamentalistene er for fisefine til å vise fingeren men de er flinke til å bruke «knyttnever» og «flathånda» og slagene har rammet så mange ganger at jeg har ikke tall på det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s