Og julen varer helt til påske..


Sitter her i Stusslistuggu og har nesten mer julestemning enn påskestemning. Ute er det nemmelig kommet kanskje 30 cm nysnø… For tre dager siden laget jeg nytt blomsterbed og flyttet stauder og frydet meg over krokuser og langtkomne tulipaner. I dag er alt nedsnødd..

Det ble skikkelig langfredag i Stusslistuggu i dag…

Reklamer

6 Svar til “Og julen varer helt til påske..

  1. Å, so koseleg! Her har det òg vore «jul» eit par dagar no. Har nok kome opp mot ein halvmeter sjogg den siste veka. Staudane klarer seg kanskje lell? Uansett, god påske! 🙂

  2. Per Esben venn: Koselig og koselig… Jeg tenkte at når ikke snøen hadde kommet før i vinter (med unntak av litt snø rett etter jul) så kunne den latt vær å komme nå også.. men, men – heldigvis kan vi ikke styre dette. God Påske til deg og alle dine kjære også. Hilse kjente ;-)))

  3. Snømessig kan det nok være julestemning her jeg bor, men ordentlig julestemning blir det nok allikevel aldri. Av den enkle grunn at vi ikke har sol i desember 🙂
    Ha ei fin påske.

  4. Her er det sol og snø. Påskestemning så det holder, med andre ord! Og snøklokkene titter frem i husveggen der snøen bråner. Herlig!

    God påske!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s