Homofili verre enn terrorisme og islam


Jeg overraskes ikke lenger av slike ekstreme uttalelser. Disse uttalelsene fra kongressmedlem Sally Kern fra Oklahoma ligner mye på den norske homohateren og pastoren Jan Aage Torp sine uttalelser.

Homoseksualitet er ikke fra Gud
La meg formulere meg klart med en gang: Homoseksualitet er ikke fra Gud! Homoseksualitet er en abnormitet! Homoseksualitet er djevelens forsøk på å ødelegge Guds skaperverk! Homoseksualitet er en kreftsvulst på samfunnet som ødelegger det innenfra. Ingen er ment å leve som en homofil! Det finnes guddommelig hjelp til å bli fri fra homoseksualitet – du kan bli fri! (Jan Aage Torp: 15 oktober 2006)

eller fra “To ord som ikke passer sammen: «Homofile ekteskap» skrevet av fastupwards.com
publisert på kristenblogg.no

“Homofili er en slik forvrengning, og Gud lar det ikke være noen tvil om at et homoseksuelt parforhold ikke på noe vis er akseptabelt for ham. Bibelen kaller det en vederstyggelighet i 3Mos 18:22, beleilig plassert mellom ofring av spedbarn til Molok, og sex med dyr. Homofili i seg selv er altså avskyelig for Gud, men dette forkynnes ikke lengre blant de kristne.”

[…] Homofili bringer ikke annet enn skam, fordervelse og død.[,,,]

 Les flere lignende uttalelser HER

Fra Dagbladet 11.mars.2008

Videoen «I’m listening» gjengir et utdrag av Kerns tale, ledsaget av den homofile interesseorganisasjonen Victory Funds talende bilder og tekster. 

Den homoseksuelle agendaen ødelegger nasjonen vår, sånn er det bare, sier Kern på opptaket, og legger til at en homofil livsstil har dødelige konsekvenser.

Kern hevder nemlig at homofile er oftere syke og lever kortere enn heteroseksuelle.

– Faktum er at samfunn som har omfavnet homofili fullt og helt, ikke har vart mer enn noen få tiår, slår Kern videre fast.
-Verre enn islam
– Jeg mener ærlig talt at dette er den største trusselen mot nasjonen vår, til og med større enn terrorisme og islam, holder Kern fram.

Grunnen til det er at de homofile ifølge Kern infiltrerer skolesystemet og politikken:

– Vet dere hvorfor de kjemper for lavere skolealder? De vil ha de yngste barna våre inn på offentlige skoler for å indoktrinere dem. De går etter de yngste barna, til og med toåringer, for å lære dem at den homoseksuelle livsstilen er akseptabel.

Deretter sammenligner Oklahoma-politikeren homofili med kreft.

– Dersom man har kreft i lilletåa sier man ikke at man skal glemme det fordi resten av kroppen er ok. Det sprer seg og er dødelig. Dette sprer seg, og det vil ødelegge våre ungdommer, fastslår Kern.

Hentet fra Dagbladet: http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/03/10/529335.html

Reklamer

6 Svar til “Homofili verre enn terrorisme og islam

 1. Hei, Kjell Morten

  Vet du hva? Jeg la merke til noe veldig interessant på tv forleden. Jeg så et intervju med stylisten Jan Thomas og la merke til at han SNAKKER AKKURAT SÅNN SOM PASTOR JAN-AAGE TORP. De to er kliss like.

  Samme intonasjon. Samme ordvalg. Samme kroppsspråk. Den eneste forskjellen er en dose botox og et noe mer intakt hårfeste hos den ene av dem.

  Da denne likheten gikk opp for meg, lå jeg på sofaen og lo resten av kvelden . For jeg skjønte hva det betyr.

  Ikke sant…?

  Hilsen Ivar

 2. Hehe Ivar 😉

  Det er nok flere enn deg som har hatt samme tanke.

  Skal ikke akkurat påstå at Torp er homo jeg men det er et faktum og det viser seg ofte at de største homofobene er homofile selv – eller iallefall er veldig usikre på sin egen seksualitet. Man kan jo også godt lure på hvorfor det er denne enorme interessen for homofili. De ynder jo ellers å fortelle at vi er bare 1 % av verdens befolkning. Ut av dette klarer de å gjøre homofili til en hovedsak. Dette mens en hel verden sliter med terror, krig, sult og nød.

  Jeg kan forresten tilføye flere ting på listen her – senest fra i går fra en annen homofobblogg (du vet hvilken Ivar):

  Hvorfor tar du det ikke mer på alvor at det er FARLIG å bedrive homoseksuelle handlinger. Er det ikke mer på sin plass at du går inn for å ADVARE MOT homoseksuelle handlinger enn å argumentere FOR? På en annen blogg har du beskylt de som er imot homofili(spesielt kristne) for å ha blod på sine hender, fordi de kristne har så sterke meninger mot homofili. Hvor mye blod har ikke dere som arbeider for og argumenterer for homofil praksis, på deres hender? Dere kaller det for «kjærlighet». Jeg vil kalle det for ondskap, det dere driver med. Du må gjerne ta det ille opp det jeg sier.

 3. Jaja. Hadde du vært svart, Kjellemann, ville de møtt deg med hvite kapper og hvite hetter over hodet mens de brant et digert kors.

  Samme greia.

  Hilsen Ivar

 4. Jeg vurderer snart å lage en liste over kristenfundamentalister relatert til såkallt kristendom og som det er all grunn til å advare mot. Noe alla svartelisten til Arild Holta. (gidder dog ikke drive noe reklame for noe så forkastelig – så dere får evt finne den selv..)

  Nå har jeg aldri skjønt at en slik liste kan være lovlig – men det kunne kanskje være på sin plass at de snart fikk kjenne sin egen medisin.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s