Metodene ulike men målet det samme – homofili kan kureres!


Normale oppegående mennesker vil kanskje riste på hodet og bare tenke «at det går an» – men dette er brutal virkelighet. For 17 årige homofile Hassam var det tvangsgifte som var alternativet fra familien- eller en kurering med et glass vann med papirbiter med sitater fra Koranen. En utestengelse fra familien er resultatet hvis han ikke «snur om». Hvis ikke er han er ikke lenger deres sønn.

Vi rister på hodet, og tenker «j..la muslimer» – og tenker kanskje dette er fjernt fra kristendom. Joda – metodene kan sikkert være forskjellige. Men målet er stort sett det samme. «Homofili BØR kureres». «Homofili er avskyelig, det er perverst og det er sykt». «Ingen er ment å være homofil». «Du KAN være homofil men da må du avstå fra å leve som det» – dvs leve ut din kjærlighet til noen av samme kjønn. Homofile må godta å være noenslags annenrangs mennesker som ikke bør få samme rettigheter som andre. Slik er det garantert i muslimske land – slik ville det garantert vært her i Norge også hvis kristenfundamentalistene hadde fått regjert. Muslimer snakker om skam og ære. Slik vet jeg er virkeligheten for mange homofile fra kristne familier også.

Er det kristne i dag som fortsatt mener at det burde være riktig å forby homofili slik det var bare for 30 år siden? Ja, jeg tror det. Men tør de å si det? Nei, det tror jeg ikke. Men tro meg. Kristne fundamentalister gjør alt de kan for å få svertet homofile. Særlig i disse dager da forslaget om en ny ekteskapslov kanskje blir innvilget. De slår rundt meg med sine bibler som om alle som ikke mener som dem var småfluer som irriterer kraftig det de så iherdig kaller bibeltro TRO. Ja selv andre kristne er ikke kristne nok hvis de går imot de som selverklært har ene beinet godt plassert i himmelrik allerede. Og muslimene – jo de synes da godt vi kan angripe dem også – for de er mye «verre».

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

17-år gamle Hassam er homofil. Han forsøkte å skjule legningen sin for sine foreldre, men ble ufrivillig avslørt. Etter mye press flyttet han på en ungdomsinstitusjon. Deretter ble han tvunget til å reise til hjemlandet, der en imam skulle «kurere» han for homofili. Han måtte blant annet drikke vann med papirbiter som det sto sitater fra Koranen på, skriver Kaltham Alexander Lie i denne kronikken.

LES MER HER PÅ BLIKK.NO

Reklamer

2 Svar til “Metodene ulike men målet det samme – homofili kan kureres!

 1. Er det kristne i dag som fortsatt mener at det burde være riktig å forby homofili slik det var bare for 30 år siden? Ja, jeg tror det.

  Kristenfolket har en tendens til å tro at Gud ikke har kontrollpå tingene så da er de jo bare nødt til å gripe inn.

  Samtidig kan vi jo forby dans, langt hår, alkohold, tobakk, (vel, tobakk burde kanskje forbys?)

  Jeg tror imidlertid at Gud har gitt oss alle fri vilje. Jeg har ikke tenkt til å legge begrensninger på din.

  Det sagt forteller skriften oss om en rekke ting i livet vårt, hvor ikke alt er like coolt.

  Men. Dette skal du få velge selv.

  Morro å se at det blomstrer i hagen din. Pass på å dekke til over natta med aviser, og evt. en gammel duk eller tykk genser. Frost har en tendens til å «spise» for tidlig kommerne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s