Fantastisk ungdom i Skien – MOT NATT en suksess!


MOT NATT I SKIEN

Fredag 8 februar arrangerte Organiasjonen MOT, Kulturavdeling og Ungdomsskolene i Skien MOT NATT.

MOT-natt varte fra fredag kveld kl. 19 til kl. 07 lørdag morgen med base i den nye Skienshallen, og gjennom hele natta foregikk det aktiviteter Og workshops både i flerbrukshallen, gamle Skienshallen, Ishallen, og auditoriet. Det var en blanding av aktiviteter. Ungdom deltok på workshops i hip hop, basket, ishockey, curling, klatring, streetfotball, ski leik, og film og videoredigering.

800 ungdommer meldte seg på, og det kostet bare 20 kroner å delta. Seksti voksne, sammen med politiet passet på at arrangementet gikk riktig for seg.

dsc02521.jpg

Jeg meldte meg frivillig til å jobbe for dette arrangementet og fikk lov å være med på forberedelsene og i arrangementskomiteens møter og som deltagende observatør under HELE arrangementet. Arrangørene har gjort en fantastisk stor og viktig jobb for ungdommene i Skien. Det kreves faktisk MOT fra voksne også til å gjøre en slik jobb for et slikt type arrangement.

Allikevel er det UNGDOMMEN i Skien jeg vil gi den største ÆREN – For noen fantastiske ungdommer Skien har! I media og overalt får vi stort sett bare se og høre hva ungdommen gjør galt – og Skien er intet unntak. Jeg skulle ønske at langt flere fikk se og oppleve MOT-NATTA og hva ungdommen i Skien står for og alle de gode kvalitetene de innehar. Tusen takk f0r en kjempefin natt – UTROLIG KULT!!

Hilser til alle mine nye flotte venner jeg har møtt under arrangementet!

les mer her i TA og her i Varden

dsc02545.jpg.

dsc02546.jpg

dsc02543.jpg

dsc02544.jpg

dsc02570.jpg

dsc02612.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s