Så KLART mobber kristenblogg!!


En tidligere debattant på kristenblogg.no skriver i et leserbrev til Magazinet at han føler seg mobbet av kristenblogg og at kristenblogg tillater mobbing. Jeg har ikke lest leserinnlegget men har lest svaret til Hesselberg. Hesselberg mener selvfølgelig at ingen blir mobbet og at mobbing ikke er tillatt på hans blogg.

Nå er det mange som går ut og advarer mot kristenblogg – jeg er selv en av dem – og man leser gjentatte ganger om personer som har deltatt der eller deltar der som uttrykker akkurat det samme. De blir mobbet eller fryst ut av bloggen. Denne bloggen er overhode ikke for alle vanlige kristne – slik de hevder at de skal være! Den er KUN tillatt for kristenfundamentalister og meget konservative kristne. En liberal kristen vil aldri overleve lenge på kristenblogg. Det har det vært uttallige eksempler på.

Selvfølgelig kjenner ikke Hesselberg til dette for han er jo en av mobberne der inne. Og han er også den som modererer og skal ha kontroll på de andre. Disse menneskene befinner seg i sine egne små verdener der de ser kun seg selv og opphøyer seg selv så det er helt kvalmt å lese om. De ser ikke lenger enn sine egne nesetipper og tillater seg de verste karakteristikker av både andre religiøse, andre legninger, andre kulturer og t.o.m av sine egne såkallte «brødre og søstre». Det er bare de selv som er gode nok; Og nå oppfordres det til å drive kamp til og med mot sine egne – de såkallte liberale mindre gode kristne. Jeg er ikke kristen – men t,o,m jeg synes det er stor skam!

Forutenom Bibelen og Gud som våpen er kristenbloggs elitegruppe særdeles opptatt av ytringsfriheten – bare ingen bruker den MOT dem. Mathias Reiter er vel en av de som har fått kjenne pisken fra kristenbloggs deltagere da han ytret seg om misjonærer og som han senere måtte lide for både privat og i sitt parti.

Selv har jeg måttet oppsøke lege og få beroligende pga hets, mobbing og t.o.m telefon/mailsjikane fra lesere av kristenblogg – og også pastor Torps blogg. Hesselberg må gjerne lukke øynene for dette – slik han pleier å gjøre for alt som ikke vedgår han selv.

Hesselberg sa i intervju med TA at jeg måtte regne med hets når jeg som homofil oppsøkte kristenblogg.

– Men jeg mener at man ikke kan forvente noe annet når man velger å delta i en debatt om homofili med kristne. Å få høre fra kristne at ens legning er synd ifølge Guds ord, kan man lett føle seg støtt av. Hesselberg mener i samme intervju at jeg er behandlet med respekt. Igjen er det Hesselberg som setter sine egne grenser for hva respekt er. Å bli kallt for kreftsvulst på samfunnet og at mitt liv bringer skam, død og fordervelse og at mitt liv er besatt av djevelen og at jeg har et perverst sexliv er IKKE å behandle folk med RESPEKT Hesselberg!!!

Det er noe galt her i verden når det at vanlige folk mener at det er disse folkene som viser MINST nestekjærlighet. De ser det ikke selv men maken til selvforherligelse finner man vel ellers bare blant nazistene.

Hva slike blogger som disse kristne fundamentalistiske gjør av skader på folk er det vel ingen som får visst noe om – men jeg oppfordrer folk til å boikotte dem og vise dem den stille avsky de fortjener. Nok er nok!

https://kjellemann.wordpress.com/2007/12/03/homoseksuell-raser-mot-kristenblogg-ta-31207/

5 Svar til “Så KLART mobber kristenblogg!!

 1. Ja, dette er mildt sagt tull..det er mange som har følt seg mobbet på den bloggen…alt for mye drittslening og mennesker som hevder at de har den rette lære, mens andre er vranglærere og blir stemplet som liberale, ukristne osv…trist.

 2. Tilbaketråkk: Kristenblogg.no rider igjen « Undreverset

 3. Jeg ser forøvrig at Hesselberg stenger alle diskusjoner om dette temaet – så han ønsker tydeligvis ikke noe mer oppmerksomhet rundt dette. Er det satan eller Gud som virker nå tro??

 4. Jeg er selvfølgelig veldig FOR at kristne skal ha en kristen blogg hvor de kan utveksle tanker om kristendom. SELVFØLGELIG.
  Men når denne kristne møteplassen utvikler seg til å bli så ekstremt og sjikanerende og mobbende som det kristenblogg er – da mener jeg det er lov å reagere. Når kristne bruker dette stedet for selvforherligelse og gjør sin dom til og med overfor andre kristne – fordi de ikke er like bra og like nærme Gud som dem selv, da blir ting fryktelig gale. Da får kristenblogg en omvendt misjon – bokstavelig talt. Det er bare å lese Hesselberg og andres reaksjoner på kritikken de mottar. De skjønner den ikke! De er ikke mottagelige for kritikk for skulle de innrømmet at andre har sant så bleknet jo de selv i forholdet sitt til Gud. Og det nekter de antageligvis å gjøre.

  Når man deltar på kristenblogg så ser man lett hvordan mennesker blir behandlet der. Er du så uheldig å være en søkende med spørsmål eller “tro” eller er en liberal kristen så blir du med en gang angrepet og slått “ihel” med deres egentolkede Bibel – den eneste sanne. Er du homofil og mener noe så tror de at du stort sett er ute etter å lage kvalm. At disse menneskene hadde hatt godt av å bli kjent med en homofil, FØR de dømmer oss nedenom og hjem – er ikke aktuellt. Vi ER allerede dømt nedenom og hjem.

  Når mennesker blir mobbet eller sjikanert er det viktig å ikke la mobberne vinne. Det er mobberne som må forandre seg eller oppføre seg annerledes ikke den som blir mobbet. Første bud er jo å ha såpass selvinnsikt at man klarer å se at alt som skjer på kristenblogg slettes ikke er bra. Men Hesselberg nekter dette. Han vil tydeligvis ikke engang ha en diskusjon på dette men stenger alle innlegg som omtaler dette, mens hans eget innlegg blir stående. Og DET innlegget er fullt av løgner. Det er iallefall skrevet med skylapper på. Hesselberg mener med fullt alvor at bloggen hans er Guds vilje – å innrømme at det kanskje ikke er Guds vilje slik det har utviklet seg, nekter nok Hesselberg å innrømme.

  Det finnes flere kristne blogger som er mye bedre og hvor folk er velkommen – enten man er kristen, søkende, eller ikke kristen. Haralds strøtanker og Kristendommen er to nyoppdagede som jeg vil anbefale

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s