Boikott Moldovas pedofili-pop i Grand Prix!


Les mer her:  http://www.nrk.no/programmer/tv/melodi_grand_prix/1.4305133

Alexandru Bognibov som representerer Moldova har skrevet og fremfører melodien «I love the girls» som skaper store bølger på diverse europeiske debattfora akkurat nå.

Her er et utdrag fra teksten:
I love the girls

I love the girls of thirteen years old
Thirteen years old and nothing else, me baby
I love the girls of thirteen years old
Thirteen years old and nothing else, me baby
All they have got is a boy like me
All they have got is a boy like me

They put their arms around me and I’m going down down
Now I say they want that now I know they like that
All that I can feel their body set me free
All I understand my dreams will never end
I’m everlasting [evt. ‘everlusting’?] boy everlasting boy

Dette er ufordragelig og forkastelig og Grand Prix bør holde seg for god til slike tekster og fremføringer. Grand Prix er elsket av homofile og vi sliter nok som det er med koblinger homofili/pedofili.

Se bare her hva kristenfundamentalister får det til å bli:

«Så er enda en grense flyttet. Nå hylles pedofili åpent i en sang som skal synges i sangkonkurransen som skal kåre Moldovas bidrag til neste års Melodi Grand Prix. Dette er ikke overraskende, for det var bare et tidsspørsmål om hvem som var de første til å gjøre det. Men det er ekstra tragisk at det er i Moldova det skjer, et land hvor nettopp trafficing er et kjempeproblem. Sangen hyller pedofili. […] Det vil bli spennende å se om sangen vinner konkurrasen i Moldova, og i tilfelle om Moldova da blir nektet å delta med denne sangen, eller om de får lov til å fremføre den. Debatten raser i Europa for tiden, men er mer eller mindre fraværende i Norge. Pedofili forsøkes å gjøres stuerent flere steder i Europa, ved at politiske partier setter det på dagsorden. Og med den samme argumentasjonen som er brukt i homofilidebatten: Hvem er vi som kan nekte noen annen kjærlighet? Så gjenstår det å se om det finnes noen som vil heve sin røst mot dette i Norge? Er dette virkelig akseptabelt?»» http://www.bjornolav.blogspot.com/

Reklamer

16 Svar til “Boikott Moldovas pedofili-pop i Grand Prix!

 1. Oi! Ja, den teksten var mildt sagt «uheldig»!

  I forhold til kristenkonservativenes manglende kunnskaper så må man nok bare fortsette og fortsette å repetere kunnskapen til det sitter hos dem.

  Homofili og pedofili er ikke det samme!

  Men virkelig, at «Pedofili forsøkes å gjøres stuerent flere steder i Europa, ved at politiske partier setter det på dagsorden.» det vil jeg nå virkelig se kilder på!

 2. Heldigvis finnes det ytterst få mennesker (vil jeg tro) som er dumme nok til å hevde at pedofili og homofili er det samme. Skremmende tekst dette her..helt ufattelig utrolig om fyren får lov å delta..

 3. Vel, Martin her tar du veldig feil. Jeg har møtt mange siden jeg begynte å blogge som ikke klarer å snakke om homofili uten å dra inn pedofili. Det forundrer meg at du ikke har sett det samme.

 4. Nei, jeg tror faktisk folk flest er smarte nok til å se forskjellen. jeg har ikke tenkt å dømme mange for det noen få sier.

 5. Poenget med kristenfundamentalister – som Bjørn Olav Hansen i dette tilfellet – er at de argumenterer i forhold til homofili og pedofili som brungrumset på ytterste høyre fløy argumenterer i forhold til innvandring: De bruker (sjelden eller) aldri direkte rasistiske argumenter, men de er mestre i å spille indirekte på rasistiske sympatier.

  Slik er det med kristenfundamentalistenes argumentasjon også: De sier selvsagt at homofili og pedofili ikke har noe med hverandre å gjøre, samtidig som de trekker spekulative sammenhenger og liksom tilfeldig nevner begrepene i samme setning gang etter gang.

  Jeg ser, Kjell Morten, at du har havnet i trøbbel med Hansen igjen. Og jeg ser at han heller ikke denne gangen er i stand til å skille mellom trosforestillinger og fakta. Det er i grunnen bare trist.

 6. Jepp Ivar – og både du og jeg vet metodene hans. Når det blir for vanskelig å svare eller han møter seg selv i døren så begynner han å slette kommentarer.. Det har han akkurat gjort.. og her er svaret mitt (blir sikkert slettet det også…)

  «Oi! tråkket jeg på de allerede ømme tærne dine Hansen? Er sannheten for tung å bære? Tåler du ikke at mennesker sier deg imot?
  Er ikke verden slik du skulle ønske at den var?

  Jaja.. Det slettes vel dette her også.. Feig som du er..

  Jeg skal tåle det – men selv tåler du ingenting..»

 7. Huff og huff. Historisk sett er vel dette bare et teit forsøk på å bli lagt merke til i euro-trash-jungelen. Trist, men sant. Det er alltid disse tingene som får overskriftene ifm MGP. Er stoooor fan selv av MGP-sirkuset og gleder meg til «sesongen» setter i gang i januar. Så får vi håpe at EBU slår ned på teksten. De nektet jo Lotta Engberg å synge om Coca-cola og bugg på åtti-tallet… 😉

 8. Jada, Kjell Morten. Og snart kommer han også til å slette innlegg for deretter å «gjengi» det som sto i dem, selvsagt så løgnaktig forvrengt at det ikke er til å kjenne igjen og nærmer seg det direkte injurierende. Den slags gift er det svært vanskelig å forsvare seg mot. Nettopp derfor er det et velegnet våpen for feiginger.

  Selv er jeg for tiden beskyldt for å ha krenket en død manns ettermæle, blant annet. Det er selvsagt bare ondsinnet løgn. Men denne tragiske, selvforherligende fromhetspornografen nekter seg åpenbart ingenting.

 9. Det har allerede skjedd Ivar. Bjørn O Hansen beskylder meg med påstander om at jeg har sagt på hans blogg at jeg ikke tror han er syk. Denne påståtte meldingen han sier jeg har skrevet slettet han og så kommer han så med denne løgnen.

  Hansen skriver i dag igjen på sin blogg:
  Jeg synes ellers det er grovt å påstå at jeg lyver. Det stemmer faktisk at du ikke trodde på at jeg var syk. Det synes jeg var så grovt og sårende, at jeg bestemte meg for å slette de innleggene du kom med. Men jeg er ferdig med den saken nå, derfor har jeg da også svart på alle dine innlegg idag. Også etter at du skjelte meg ut. (skjelte han ut?????)

  10:10 PM

  Jeg svarer Hansen slik: (men han sletter kommentaren)
  JODA, Hansen du lyver når det gjelder den saken. Du slettet det jeg skrev og så skrev du som kommentar at du slettet kommentaren min fordi jeg hadde skrivd jeg ikke trodde på at du var syk. Dette er LØGN! Alle som kjenner meg vet at jeg aldri ville skrivd noe sånnt! Og når du kommer med slike påstander så får du også vise meg og alle andre det jeg skrev. Bevis at jeg skrev det!Klart jeg blir sinna når du kommer med slike løgnaktige påstander! I ettertid kopierer jeg alle ting jeg skriver her.
  Kommentar slettet
  Dette innlegget er fjernet av bloggadministratoren.

  10:44 PM

  Jeg gjentar det jeg skrev en gang til: (kommentaren slettet enda en gang)
  Kommentar slettet
  Dette innlegget er fjernet av bloggadministratoren.

  10:53 PM

  videre skriver jeg ny beskjed: (kommentar slettet)
  Du kommer med grove påstander om meg lenger opp her. Dette nekter du meg å forklare ved å slette innlegg jeg skriver. Det du påstår vet du er løgn. Du gjentar løgnen og nekter meg å forsvare meg. Det viser vel ganske mye om ynkeligheten. Når du kommer med slike påstander så får du også bevise det. Alvorlig talt. Nok er nok.
  Kommentar slettet
  Dette innlegget er fjernet av bloggadministratoren.

  10:57 PM

  gjentar så siste kommentar enda en gang;
  Kommentar slettet
  Dette innlegget er fjernet av bloggadministratoren.

  11:04 PM

  Hansen kommer altså med påstander om meg som overhode ikke er riktige. Og han nekter meg å forsvare meg eller forklare meg.

  Han juger så det renner av han. Og jeg tror du Ivar – som jo er uønsket på bloggen hans pga påståtte personangrep også har opplevd.

  Dette er hersketeknikker som er helt usmakelige!

 10. Klart han ljuger. Og det kan umulig være noen god egenskap for en som kaller seg «åndelig veileder» og som har tilgang på opptil flere prekestoler i norsk frikirkelighet.

 11. Du Ivar husker sikkert den aktuelle gangen dette skjedde. Han slettet samtlige kommentarer jeg kom med og jeg gjentok dem gang etter gang i håp om at noen kunne få lest det som var sant.

  Det er en ussel fremgangsmåte og hersketeknikk han bruker og som gjør meg drit forbanna. Det viser hvor lite respekt disse menneskene har overfor andre. De sprer rundt seg med ondskap om andre mens selv tåler de ikke høre sannheten om seg selv engang.

  Jeg får si som jeg pleier å si når eksmannen min påstår at jeg har slått han. Han vet det ikke er sant og jeg vet det ikke er sant. Gud vet hva som er sant.

 12. Kjell Morten, du har sans for Jonas Gardell, ikke sant? Han snakker mye om at hans «favorittgudsbilde» er forestillingen om Gud om vitne.

  Når uretten skjer i det skjulte. Når lidelsen er ensom, er Gud et alltid tilstedeværende vitne som ser, hører og lider med.

  Hansen vil en dag bli innhentet av den samme guddommeligheten som han pynter seg med og gjemmer seg bak. Det er en trøst.

  For meg, som tror på Jesus, er det dypt, dypt tragisk at kristennavnet er stjålet av disse karikaturene som tilber en bok de ikke er i stand til å lese.

  Du vet, i det øyeblikket man opphøyer sin egen subjektive tro og erfaring til absolutt, objektiv sannhet, tråkker man samtidig på alle andres tro og erfaring. Legg merke til at Hansen ikke kan svare deg når du påpeker at han i virkeligheten bare tror, selv om han påberoper seg å vite.

  Det eneste han kan komme opp med, er kjøttvekta. «Mange» er enige med ham.

 13. Takk Ivar – du oppmuntrer meg og har alltid oppmuntret meg. Du er et nydelig menneske.

  For noen vil kanskje dette virke som bagatellmessig og mange vil kanskje si «at du gidder». Vel, Hansen og Hesselberg og Thorp og alle poengterer det samme: bare gå hvis du ikke er enig. Du velger selv å være på disse bloggene. Ja hadde det enda vært så vel at disse holdningene og drittslengingen holdt seg bare innenfor en simpel blogg. Dessverre så møter vi homofile på disse holdningene overalt. Ikke minst dette med at pedofili snakkes om i samme åndedrag som homofili. Dere kan vel selv tenke dere hvor sårende slike kommentarer er.

  Så lenge ikke jeg selv får lov å leve mitt liv i fred pga disse holdningene så vil jeg heller ikke la disse som kommer med dem få fred. Iallefall ikke så lenge jeg har krefter til det.

  og trøsten kom med Ivars ord her:
  Når uretten skjer i det skjulte. Når lidelsen er ensom, er Gud et alltid tilstedeværende vitne som ser, hører og lider med.

 14. Takk, Kjell Morten

  Ja, det er bare blogger som man kan la være å lese. Men husk at for eksempel Hanen påberoper seg å redigere sin blogg i henhold til pressens etiske regelverk: Vær varsom-plakaten.

  Går man så høyt ut, kan man ikke avvise kritikk med at man bare kan slutte å lese.

  Tenk om en avis som ble innklaget til Pressens faglige utvalg sa det samme: Liker man det ikke, kan man bare la være å lese.

  Det sier seg selv at Hansen holdning til god presseskikk er svært mangelfull og kritikkverdig.

  Men til sjuende og sist spiller ikke moral noen som helst rolle så lenge man er «bibeltro». Det er det skumle.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s