Homofobi er en abnormitet som det går an å bli fri fra!


Hentet fra  NETTPASTOREN http://pastorthorp.blogspot.com/

Les denne fantastiske «Speilvending av Pastor Torp»  fra oktober 2006: Homoseksualitet er en abnormitet det går an å bli fri fra.

Min kommentar: Pastor Torp er veldig opptatt av homofili (- OG seg selv), og benytter enhver anledning til å fortelle mennesker rundt seg om hvor avskyelig pervers og syk denne legningen er.(-og hvor bra han er selv) På fritiden sitter han og hans kone derimot og koser seg og ler over «perversitetene» de ser på Gaysir. Pastoren hevder at han blir oppsøkt av to homofile pr uke som ber om å bli «fri» fra åket med å være homofil. Pastor Torp elsker å skape oppmerksomhet rundt sin person og derfor stiller han gjerne opp i homobrylluper med plakater og med advarsler til de nygifte at de havner i helvete. Pastor Torp er heller ikke så veldig glad i Harry Potter, OL i Athen eller Brokeback Mountain. Han elsker mest av alt seg selv

Mange lurer idag på om homofobi er en naturlig del av Guds skaperorden. Vi pepres fulle med propaganda fra religiøse ledere som hevder at homofobi er helt ok. Men hva viser Bibelen oss om dette?

Homofoben Åke Green holdt en tale i 2003 der han kalte homoseksualitet en «abnormitet» og en «kreftsvulst» på samfunnet. I juni 2006 hadde homofobene Åke Green og Jan-Aage Torp møter sammen i Bergen. (Bildet er hentet fra www.bt.no)

Sex er en gudgitt gave
Vi vet at alt som er godt, alt som er rent, står i fare for å bli stjålet eller skitnet til. Jesus forteller at

«tyven (=djevelen) kommer bare for å stjele, drepe og ødelegge. Jeg er kommet for at dere skal ha liv og overflod» (Joh 10,10).

Av dette forstår vi at djevelen kjemper for å stjele og ødelegge Guds gode gave til mennesket, nemlig et rent og godt samliv mellom mennesker.

Homofobi er ikke fra Gud
La meg formulere meg klart med en gang: Homofobi er ikke fra Gud! Homofobi er en abnormitet! Homofobi er djevelens forsøk på å ødelegge Guds skaperverk! Homofobi er en kreftsvulst på samfunnet som ødelegger det innenfra. Ingen er ment å leve et liv ved å undertrykke andre sin seksualitet! Det finnes guddommelig hjelp til å bli fri fra homofobi – du kan bli fri!

Det pågår en hjernevask som er så intens i dagens frikirker og evangeliske sentra, at den fører en del mennesker rett ut i skam, depresjon og i alt for mange tilfeller drives folk til selvmord!

Men dette skal vi ikke akseptere! Situasjonens alvor krever at vi våkner opp til en klar forståelse av denne «homofobi-psykosen».

Homoseksualitet er ikke synd
Jeg har tidligere skrevet at det ingen steder i Bibelen kan finnes noe som skulle tilsi at homofili er så himla farlig. Vi forstår derfor at Gud alltid har avskydd homofobi, fordi det bryter med hans skaperverk. Jesu levde sitt liv blant tollere, prostituerte, farisseere og mordere. Ikke ett eneste sted finner vi ham i samvær med homofobe! Allikevel er det en utbredt oppfatning at det kan settes likhetstegn mellom det å være kristen og homofob

Motargument 1: Legning og praksis
Det brukes mange argumenter for å forsøke å dempe virkningen av Guds eget ord.
En av de mest utbredte løgner er at det finnes et skille mellom religion og homofob praksis. En som er «født homofob» skal altså regne dette som en nødvendig lidelse gitt av Gud…
Men hvis det er Gud som har gitt et menneske en legning, da virker det usannsynlig at denne legningen kan være syndig. Hvis en homofob legning virkelig er Guds gave til et menneske, da er jeg overbevist om at Gud ville ha vist oss i sitt ord en del retningslinjer for hvordan denne legningen skal praktiseres.

Imidlertid finnes det ikke én eneste antydning i Guds ord, Bibelen, som antyder at Gud gir slike legninger til mennesker. En helt nødvendig konklusjon må være at Gud vil ikke at noen skal være homofobe!

Motargument 2: Kulturelle forskjeller
Det neste argumentet som brukes mot den åpenbare bibelske undervisning om homofobi, er at Bibelen ikke gjengir samfunnets kultur fullstendig nok. Man mener altså at advarslene mot homobi skyldtes helt spesielle tilfeller av homofob prostitusjon, barnehomofobi o.l.
Men ærlig talt: Gud taler klart og tydelig om alle grunnleggende spørsmål som gjelder menneskenes samliv, og da må vi vel kunne regne med at Han ville ha sagt fra om Hans vilje inkluderer homofobi! Tvert imot, Bibelen inneholder ikke en gang en antydning om noe slikt.

Motargument 3: Kvaliteten avgjør
Et annet argument som brukes for homofobi, er følgende: Homofobe er lykkelige! Homofobe parforhold holder høyere kvalitet enn andre forhold.

Dette argumentet holder ikke for en kristen som tror at Bibelen er Guds ord. Bibelen sier at mange urettferdige mennesker er lykkelige, men deres lykke vil bli kortvarig. Dessuten er det umulig å dokumentere en slik påstand. Ofte viser vel erfaringen det stikk motsatte: Homofobe parforhold er oftest flyktige, kortvarige og ulykkelige.

Jesus gjør deg fri
Men jeg har gode nyheter for deg som regner deg som homofob: Du kan bli fri!

For det første blir du fri fra homofobi ved å ta imot Jesus i ditt liv. Jesus sier om seg selv:

«Får Sønnen frigjort dere, da blir dere virkelig fri» (Joh 8,36).

Det nytter ikke å forsøke å legge bort sin synd. Det eneste som nytter er å gi herredømmet over sitt liv til Jesus Kristus.

Hvis du regner deg som homofob, og du ønsker å legge bort din legning, da må du først bestemme deg for å bli en etterfølger av Jesus. Da begynner Guds egen kraft og styrke å strømme gjennom deg.

Sannheten gjør deg fri
For det andre, du blir fri ved å akseptere sannheten.
Jesus sier om sitt ord:

«Hvis dere blir i mitt ord, er dere virkelig mine disipler. Da skal dere kjenne sannheten, og sannheten skal gjøre dere fri» (Joh 8,31-32).

Det nytter ikke å bli fri fra en homofob legning, hvis du ikke er villig til å akseptere følgende sannheter:

 1. Jesus elsker deg.
 2. Jesus fordømmer deg ikke.
 3. Du er en synder som trenger Jesu blods tilgivelse.
 4. Du trenger å sette en strek over ditt tidligere liv.
 5. Du trenger å få en helt ny begynnelse.
 6. Du må ta avstand fra synden.
 7. Du må ta avstand fra homofobi, og kalle homofobi for synd.

Jesus seiret over djevelen
Enda et poeng som kanskje virker fremmed for moderne mennesker, er at djevelen vil ødelegge livet for oss. Han stjeler, myrder og ødelegger. Men da Jesus ga sitt liv på korset for 2000 år siden, da knuste han djevelens makt.

«Det var for å gjøre ende på djevelens gjerninger at Guds Sønn åpenbarte seg» (1Joh 3,8).

Siden den gangen har djevelen ikke mulighet til å holde et menneske bundet i synd og ødeleggelse, hvis han samtidig blir konfrontert med Jesu egen autoritet. Han er nødt til å slippe deg fri fra dine lenker og bånd, hvis du er villig til å la Jesu autoritet slippe til.

Konkret betyr dette i dag at kristne menn og kvinner som forstår hvilken autoritet Jesus har overført til dem, ber for deg, leser Bibelen med deg, gir deg kjærlig omsorg – og befaler djevelen og hans demoner å holde seg borte fra deg, og til og med befale demonene å komme ut av deg! Når du selv har lært deg å leve med Jesus, trenger du etter hvert ikke så mye støtte og hjelp av andre, men i begynnelsen er dette helt nødvendig!

Reklamer

6 Svar til “Homofobi er en abnormitet som det går an å bli fri fra!

 1. Det er vel ikke helt sant at Bibelen sier noe om at homofili er synd. En samlet lærenemd for Den norske kirke er f.eks. enige om at Bibelen avviser homofilt samliv, men de er der i mot uenige om det gjelder i dag. Syndefallet har skapt ubalanse i det meste i verden, og det infiltrerer oss alle. Det er vel ikke så rart om det har kunnet skape ubalanse i seksualiteten også.

 2. Hei Børre 😉
  Det er iallefall mennesker selv som lager ubalanse og hvorfor mennesker skaper denne ubalansen er det ikke for meg å forske i. Den verste ubalansen etter min mening er mangel på respekt for ulikhetene, toleranse for ulikhetene og friheten til å være annerledes. Mennesket er fasiter fordi de er mennesker og født som mennesker – menneskers ideologier og tro er ikke fasiter.

 3. Hei igjen, og takk for svar.

  Et grunnleggende spørsmål for en dialog blir kanskje dette: Vil du under noen som helst omstendighet kunne anerkjenne et standpunkt som ut i fra teologisk overbevisning mener at Guds ord sier nei til homofilt samliv som respektfult?

  Med andre ord: Ser du for deg at et menneske som har et annet ideologisk utgangspunkt enn deg for sin samvittighet og overbevisning, og derfor også ender på et annet standpunkt enn i deg i dette, fra din side likevel kan sees på som en som viser respekt?

 4. Jeg respekterer alle som har vanskelig for å forstå homofili og folk må mene hva de vil – også om de betrakter det som synd. Jeg sitter heller ikke med en fasit.

  Jeg går ikke rundt og prakker på andre at å være homofil er det eneste riktige. Jeg misjonerer ikke – annet enn at folk må få lov å være den de er så lenge man ikke skader andre.

  Hvorfor skal noen kristne nekte andre kristne som tilfeldigvis er homofile å få lov å stå overfor Gud og menighet å love å elske og ære hverandre resten av livet?
  Hvem er kristne gode nok?

  Homofilispørsmålet er ikke en teologisk overbevisning så lenge bibelen er så uklar på dette.
  Kanskje er bibelen klar på det, for der står det jo at menn som ligger med andre menn slik de ligger med en kvinne er avskyelig og de må dø. Men da må jo også de som tror på bibelen som det eneste riktige at slike menn må dø også.

  Enten er menneskene uklare eller så er bibelen uklar. Hvem av menneskene er uklare? Ja se det enes jo ikke engang de kristne om som hevder de tror på EN Gud.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s