Homofile muslimske innvandrere sendes ut av Norge for å bli «riktige»


Homofile norskfødte muslimer blir sendt ut av landet for å bli «riktige» – altså heterofile. Dette skal skje gjennom Koranlesing og tvangsekteskap. les mer her; http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=185906

(les også Undreverset glimrende artikkel om sammen emne 😉 http://undreverset.wordpress.com/2007/11/18/homofobofilistanwegen-en-slags-s%c3%b8ndagspreken/

Vi tenker kanskje at dette kan høres unikt ut for muslimer, men dette ligner veldig hva som ofte skjer blant frikirkelige og kristne i Norge også. Mange norske kristne hevder fortsatt at man kan bli kvitt dette «vederstyggelige» «perverse», ved bønn om helbredelse. Altså er man syk hvis man er homofil. Man er ikke som «de andre».

Pastor Torp hevdet en gang på sin blogg at han hver uke har besøk av 2-3 homofile som ber om hjelp til å bli kvitt sin legning. Torp legger sine hender på dem og ber og vips – så blir de som han! Altså «normal».  For de som ikke oppsøker Torp og andre helbredere, vet vi at ekteskapet er «redningen» for veldig mange. Homofile som lever under «falske flagg» – gifter seg og får barn og lever «normalt» – mens inni de enkelte lever den fryktelige sannheten – de er egentlig homofile! 

Jeg har mottatt telefoner fra flere og snakket med flere  – til og med mennesker som har blitt besteforeldre som lever på denne måten. Besteforeldre som har levd et helt liv i løgn, for seg selv, for sin kone og barn, foreldre, søsken, venner – ALLE – ikke minst ofte seg selv. Jeg vet ikke om noen kan forestille seg hvordan dette kan oppleves. Jeg kan iallefall ikke. Mange forteller om utroskap med mennesker av egne kjønn – redselen for å bli oppdaget, en oppdagelse som nok vil ramme mange ganger verre enn om det var «vanlig «utroskap».

Det er ikke første gang jeg forundres over hvor likt muslimer og kristne egentlig tenker. Synden homofili likestilles all annen synd – uten tanke om at homofili egentlig handler om kjærlighet. Frivillig kjærlighet mellom to mennesker.

Når vi finner det nødvendig å forandre mennesker som ikke er så normale som oss selv så handler dette om egoisme. Vi er normalen og alle andre bør leve som oss. Har vi en homofil i familien er vi redd for vårt EGET rykte. Jeg har snakket med mange unge homofile som til dels har klart å få akksept for sin legning i familien – under det vilkår at de ikke skal gå ut med det offentlig. Jeg har snakket med lesbiske som har blitt tvunget til å gå i kjole i familiebrylluper for å understreke evt rykter om at «vår datter er ikke lesbisk».

I Norge nektes homofile å få gifte seg i Kirken. Homofili er synd! En drapsmann kan få gifte seg i Kirken. Det blir ikke krevd av en drapsmann eller en utro, eller en løgner. eller en konemishandler, at han må¨slutte med sin «praksis» for å få lov å gifte seg med den vedkommende elsker. Jeg er derimot ganske så¨sikker på at en homofil fikk lov å gifte seg med en av motsatt kjønn hvis han lovte å «slutte med den andre praksisen – den syke praksisen». At løgnen også er en synd, hoppes galant over.

Muslimer er ikke ekstreme når de sender sine homofile ut av landet for å bli «riktige». Det samme ekstreme skjer hver dag i Norge.

1 av 4 unge homofile forsøker å ta sitt eget liv i Norge i dag. Det er alternativet til ikke-akksept av deres legning. Mange lykkes. Mange dør.

Reklamer

2 Svar til “Homofile muslimske innvandrere sendes ut av Norge for å bli «riktige»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s