Turbonegervokalist tenker på sauesex…


… iallefall tenker han det er helt greit å sammenligne ekteskap mellom to homofile med sauesex, eller som han sier » da kan man like godt tillate at en som  er glad i å pule sauer få lov til å gifte seg med en.» Kristenfundamentalister er enig med han. «Han har skjønt det!» – leser jeg på en fundamentalistisk kristen blogg om uttalelsene hans.

«Jeg ser ingen grunn til at homofile skal få gifte seg. Ekteskapet er per definisjon hentet fra Bibelen, og er klart bestemt. Homofile må gjerne bo sammen og gjøre hva de vil, men ikke kall det et ekteskap når det står i Bibelen at ekteskapet er en institusjon mellom mann og kvinne. Det er en ren pervertering. Da kan man like godt tillate at en som er glad i å pule sauer får gifte seg med en».

http://www.dagsavisen.no/kultur/article317543.ece

Kanskje trenger Turboneger litt oppmerksomhet rundt sin person, det har kanskje vært litt rolig rundt han en stund nå – og som sagt så mange ganger før – det er det ekstreme som selger.

Jeg synes Turboneger setter rompa i været og selger seg selv her med slike uttalelser. Nå er vel ikke Turboneger så veldig attraktiv for homser vil jeg tro og sauene ville vel skydd han og vært livredde, så han må nok stå der ubrukt og jomfruelig. Men kanskje han kan finne tonen med en og annen fundamentalistisk pastor han kan beite sammen med. Det er jo samme ulla, viser det seg.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s